Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Plnitelné cartridge - váš názor

Ano poznaju, prave preto zakaznikom neodporucam kupovat repasy pocas zaruky. Samozrejme cim viacej tlacis, tym skor sa ti toto riziko vyplati podstupit.
K tomu plytvaniu...to nie je plytvanie, to je normalne cistenie, prefukovanie trysiek, ktore robi kazda tlaciaren pri kazdom zapnti a vypnuti. Aj preto sa odporuca pri atramentkach aspon z casu na cas ju zapnut a vypnut nech sa trysky prefuknu a nezaschnu, ono nie je nic prijemne po pol roku zistit, ze tlaciaren netlaci. Na tlacovu hlavu totizto ti smejdi poskytuju skratenu zaruku (pri pouziti originalov), aspon to tak mali kedysi v podmienkach. Inak kopec Canoniek mam rozvesanych po skolach a preziju aj 2-3 mesiace prazdnin bez tlacenia prve 2 roky uplne v pohode.
Btw odpadove nadoby maju aj lasery, takze toto by som naozaj neriesil.
Z dlhodobych skusenosti ti mozem povedat, ze poruchovost atramentiek (takmer vylucne predavam len Canony, sem tam nejake to HP) s originalnymi naplnami je vyrazne nizsia (bliziaca sa k 0) ako poruchovost s repasmi.
Na druhej strane ak tlacis relativne casto, tak som sa uz dlho nestretol s pripadom, zeby repas, ci nahradny atrament poskodil tlaciaren za par dni, vecasinou stacilo pouzit cistenie a bola zase ok.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny