Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Plnitelné cartridge - váš názor

Zdravím,
odchází mi přes 4 roky stará tiskárna Canon Pixma ip3500 (vynechává tisk, jako když je obrázek vidět přes žaluzie, ani hloubkové čištění nepomáhá, černý text je ale úplně OK), tak mi nezbývá než poohlédnout se po náhradě. Nechtěla jsem opět Canon, protože nepříjemně dlouho "šrotuje", než se uráčí připravit k tisku, ale z www.prink.cz mi odpověděli, že plnit lze pouze cartridge od Canonu, např. u Epsonu nikoliv. Je to pravda? Odporuje tomu totiž tento inzerát. Starou Pixmu ip3500 jsem 4 roky plnila injekční stříkačkou inkousty a zcela bez problému (po předchozím vypnutí hlídání hladiny inkoustu samozřejmě). A chtěla bych u plnění zůstat, pokud to půjde.
Jakou tiskárnu nebo i jednoduché multifunkční zařízení byste mi prosím poradili? Tisknu docela málo, převážně text (a i vložené obrázky jsou bohužel šrafované), fotky jsem tiskla velmi zřídka (a teď už to nejde vůbec).
Zatím mě napadá tato multifunkční.
Nebo bude lepší použít místo drahých originálních levnější kompatibilní se samoresetovacím čipem? To bych se takto mohla vyhnout Canonu, že? Šly by neoriginální doplňovat stříkačkou? Velmi ocením Vaše dosavadní zkušenosti, kdo máte jaké :-). Děkuji předem :beer:
Pěkný den!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny