Předmět Autor Datum
Skus ho precitat ale v nejakej starej mechanike ktora ma pomalu rychlost napr. max. 16x apod., alebo… nový
MM.. 10.07.2006 17:17
MM..
[cd.jpg] no starsiu mechaniku nemam.. ale akoze na tom CD bola hudba, no bohuzial som ho mal skusit… nový
majklx 10.07.2006 17:24
majklx
heh,, starucka dobra Veza Panasonic to precita hrava aj prekne pretaca.. ako neposkodenw a PC mechan… nový
majklx 10.07.2006 22:46
majklx
A nie je to nahodou CD s ochranou? Keby mas niekde plextor skus v plextools nastavit "1st session on… nový
MM.. 10.07.2006 22:51
MM..
nie nemam... a ci su chranene alebo nie CloneCD to zvladne 8-) .. ale nie, neslo ani prehrat nový
majklx 11.07.2006 00:22
majklx
Ked to nezvladne firmware mechaniky tak to nemoze zvladnut ani clonecd ani ziaden software. Niektore… poslední
MM.. 11.07.2006 02:41
MM..
Výborné na čtení troskoidních CD bývala mechanika od Creative. Ta měla speciální mód "zničené CD" a… nový
Rce 11.07.2006 00:10
Rce

Skus ho precitat ale v nejakej starej mechanike ktora ma pomalu rychlost napr. max. 16x apod., alebo si obmedz rychlost programom cd-bremse, nech sa ti to v mechanike nerozleti a neznici celu mechaniku. Ryha kolma na stopy by nemala robit problem pri citani (datove CD obsahuje dost samoopravnych kodov), vykopiruj data a napal na nove CD.

[cd.jpg]

no starsiu mechaniku nemam.. ale akoze na tom CD bola hudba, no bohuzial som ho mal skusit na svojom PC lenze pri preprave mi spadlo .. nastastie ja som mal take iste ale od nejakeho ukrajinca alebo koho a vyzera uplne stejne... tak som to vymenil, ale aj tak asi sa s nim budem hrat, bo chcem vediet ked sa mi daco podobne stane s ovela dolezitejsimi udajmi ako vycitat udaje

Ked to nezvladne firmware mechaniky tak to nemoze zvladnut ani clonecd ani ziaden software. Niektore cactus pekne zblbli mnohe mechaniky. A ku plextor vypalke som mal dodane CD ktore mi neslo precitat v inej mechanike len v tom plextore (schvalne zblblo firmware - ptz bol na 700MB CD vo filesysteme zapisany 1GB subor, pekna finta :-D).
Ale je mozne ze to nevedia nacitat kvoli tej ryhe (to su ale dost dementne mechaniky potom), skus to vo viacerych mechanikach (v roznych typoch).

Výborné na čtení troskoidních CD bývala mechanika od Creative. Ta měla speciální mód "zničené CD" a tím přečetla i skorem oloupané médium.
K prasknutí: Kdysi jsem měl takový hezký úmělohmotný regálek. Vešlo se do něho asi 50 CD. Vyklopil se "list", ve kterém byly z obou stran CD. Vypadalo to nesmírně šikovně. Je to neuvěřitelné, ale i když to bylo vyrobeno z měkké úmělé hmoty, docházelo tam k nějakému pnutí a CD v tom sama i za klidu praskala. Nejdřív jsem to považoval za náhodu, ale když v tom bylo prdlé už asi čtvrté CD, letěl futrál do popelnice.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru