Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Veža preskakuje CD

Neviem ci to sem patri ale risknem to :-D
Pribuzni maju hifi minivežu zn. Orava, kde preskuju pomaly vsetky origos CDcka..
Napr po 1. pesnicke pusti 3.tiu a pod. A ked chcem ist dozadu naspat, aby dalo 2.ku, tak sa to podari az na niektory krat. Veza uz bola raz reklamovana a povedali ze menili Optiku (v zarucaku pise Vymena CD medii :-O ). Ak prisla z reklamacie tak hned na predajni bola skusana a robila to iste.. Odmietli sme ju prevziat ze nech ju poslu este raz.. no neposlali len tam stala (v zarucaku je len ta prva reklamacia zapisana). Zajtra sa chystam tam nabehnut ze odmieta citat niektore CDcko a pridem s Bookom a pustim v nom ze tu hraju a nepreskakuju :).
Ako sa mam tam zachovat? poslat na papierovo druhu ale v skutocnosti 3tiu reklamaciu alebo co ? ma uz polroka ju mame a robi to od zaciatku, no clovek co ju uzival to nepovedal ze to robi.
dik za tipy

Předmět Autor Datum
Obavam se ze to co je na papire se pocita.
rh 10.07.2006 23:44
rh
trosku som nepochopil .. ? ja som chcel povedat to.. ze dali sme ju na reklamaciu a bola vymenena as…
majklx 10.07.2006 23:56
majklx
je slovne reklamovana - nezapisana v papieroch. O tom prave pisu, ze pokud nebude reklamace uvedena…
rh 11.07.2006 00:02
rh
Z každej reklamácie maš dostať ORIGINAL servisneho listu, ak posielaš 2x, tak original si nechaj, a…
Qet 11.07.2006 00:06
Qet
Žiaľ to, že si odmietol reklamáciu prevziať nič nerieši, stanoviko servisu je pre predajňu záväzné a…
Qet 11.07.2006 00:02
Qet
dik za rady pracovnik Oravy (zeby? :-D ) Ja som to nekupoval a ani by som nekupil (Nestacil im prask…
majklx 11.07.2006 00:28
majklx
Nie, reklamator vo Veeelkom elektre... Ak tak ICQ a doriešime;-) poslední
Qet 11.07.2006 00:52
Qet

trosku som nepochopil .. ?
ja som chcel povedat to.. ze dali sme ju na reklamaciu a bola vymenena asi Optika.. hned ako dosla tak sme si ju mali odviezt domov ale my sme ju na predajni skusili a robila to iste-preskakovala, tak predavac povedal ze posle naspat do servisu.. potom o X dni (neviem kolko) nam ju vratili z "druhej" reklamacie no a jak pozeram, tak v tom obchode na tej druhej reklamacii len stala a to len je slovne reklamovana - nezapisana v papieroch.

ake argumenty mam zajtra tvrdit ked to stale preskakuje a necita CD (zatial len jedno necita) ?

je slovne reklamovana - nezapisana v papieroch.

O tom prave pisu, ze pokud nebude reklamace uvedena na papire tak pujde vpodstate o druhou reklamaci. Coz vzhledem k tomu, ze po treti reklamaci se stejnou vadou by vam vratili penize je celkem nevyhoda.

ake argumenty mam zajtra tvrdit ked to stale preskakuje a necita CD

Argumenty zadne, proste jsi zakaznik a reklamujes.

Z každej reklamácie maš dostať ORIGINAL servisneho listu, ak posielaš 2x, tak original si nechaj, a nech si na rekl. odd. urobia kopiu a udaju do protokolu že ide o 2-hu reklamaciu. po tej opat musiš dostať ORIGINAL. a už maš 2 a možeš tvrdiť že ide o 3-iu závadu,. možu to ešte poslať na posudenie či ide o rovnaku závadu, ak ano, tak vrátenie peňazí. trvaj na odoslaní nie do servisu, ale do FHK Orava - dodávateľ

Žiaľ to, že si odmietol reklamáciu prevziať nič nerieši, stanoviko servisu je pre predajňu záväzné a nič s tým nespravíš ani ty ani predajňa. jedine podpísať prevzatie a následne dalšia reklamácia, t. j dalších 30 dní. trvaj na odoslaní dodávateľovi do oravy a nie do servisného strediska, s tým, že žiadaš odstúpenie od zmluvy, prípadne nový kus äak obchod dostane nový kus, tak nemá problém ti vrátiť prachy). Slušne to vysvetli na reklamačnom oddelení u predajcu, oni nemajú (nemali) by mať problém to urobiť. prípadne sa sám obráť na zmluvný servis (zoznam nájdeš v ZL) a vysvetli technikovi že by si to vyriešil aj sám, ale bývaš len na prízemí.
Nabudúce si kúpte niečo normálne.
tvoj REKLAMATOR

dik za rady pracovnik Oravy (zeby? :-D )
Ja som to nekupoval a ani by som nekupil (Nestacil im praskajuci TV OVP, Blby DVD player, (a do tretice vsetko ...) veza..
Je to obycajny maly pajzel, takze nieco ako reklamacne oddelenie tam neni.. all-in-one :)
ak by som bol na sever. Slovensku tak to odnesiem aj sam..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru