Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký kalendár na WM 6.5 (HTC HD2), ktorý dokáže synchronizovať dáta s google calendar?

Ahojte.

Používam zabudovaný kalendár a v zásade som s ním spokojný. Dokáže synchronizovať záznamy s Outlook-om.

Teraz by som ale potreboval synchronizovať záznamy s google calendar a ako sa zdá, zabudovaný kalendár takúto možnosť nepodporuje. Takže hľadám nejakú kalendárovú aplikáciu, ktorá v tomto ohľade spoľahlivo funguje. Niečo som googlil, no keďže WM 6.5 je už starožitnosť, poteším sa nejakým konkrétnym tipom na aplikácu (alebo aplikácie), ktoré Vám fungujú.

Ďakujem za všetky rady aj za prečítanie.

Předmět Autor Datum
wm není optimalizovaný na práci s google službami na to je platforma Android ... to jste si nějak sp…
tik 04.04.2012 14:19
tik
zabudovaný kalendář wm toto neumí jednoduše proto že wm vytvořil microsoft a ten už ze zásady nepodp…
tik 04.04.2012 14:20
tik
názorné poučení pro příště WM nebrat
tik 04.04.2012 14:20
tik
Nemáte pravdu. Napríklad gmail funguje k úplnej spokojnosti.
pilot 09.04.2012 12:45
pilot
Zrovna HD2 umožňuje nahrát plnohodnotnou Android ROMku, takže není potřeba kupovat nový telefon. A n…
shark.jd 09.04.2012 12:50
shark.jd
Ďakujem veľmi pekne za reakciu. Do Androidu sa mi veľmi nechce, pretože sa z môjho pohľadu jedná o…
pilot 09.04.2012 15:04
pilot
nevyladený a nestabilný systém Oproti WM, který jsem musel tak jednou za 3 dny natvrdo restartovat,…
shark.jd 09.04.2012 15:17
shark.jd
Ďakujem za výbornú a obsiahlu odpoveď. Už teda viem, že to vytáčanie sa volá T9 dialer - podľa Vášho… poslední
pilot 09.04.2012 15:47
pilot
Používám ke své spokojenosti: http://support.google.com/mobile/bin/answer.py?hl= cs&topic=14299&answ…
vlk56 09.04.2012 13:00
vlk56
Ďakujem veľmi pekne. Ten link som našiel, ale za ten svet neviem v mojej verzii ActiveSync naklikať…
pilot 09.04.2012 15:07
pilot

Ďakujem veľmi pekne za reakciu.

Do Androidu sa mi veľmi nechce, pretože sa z môjho pohľadu jedná o relatívne nevyladený a nestabilný systém s rôznymi záludnosťami. Je možné, že mám nesprávne, alebo zastarané informácie, takže sa rád nechám presvedčiť o opaku.

S Androidom mám skúsenosti na Samsung GalaxyTab 10.1 (používam obdeň). V zásade ho považujem (na tablete) za použiteľný, no na telefóne si ho predstaviť neviem. Vychádzam aj so skúseností ľudí z môjho okolia, ktorý si síce telefóny s Androidom chvália, ale (z môjho pohľadu) ignorujú záludnosti.

Prosím Ťa, ak máš nejaký overený link na flashnutie HD2 na Android, napíš ho sem. Ale v zásade nemám problém pohrabať sa na XDA Developers.

Jedna vec ma ale zaujíma preveľmi. Telefón používam najčastejšie na intenzívne telefonovanie s veľkým množstvom ľudí. Telefón s WM 6.5 umožňuje "múdre" vyhľadávanie v kontaktoch, ktoré mi veľmi vyhovuje. Funguje to tak, že ponúka kontakty radené nie tvrdo podľa abecedy, ale aj podľa výskytu znakov a okrem toho výsledky zoraďuje aj podľa toho, kedy boli naposledy použité (uvediem príklad: neviem si spomenúť na meno človeka, no pamätám sa, že mal v mene znaky XYZ).
Manželka má iPhone, a ten má síce relatívne rýchle vyhľadávanie, ale vo výsledkoch potom ponúka aj dokumenty a okrem toho výsledky zoraďuje výlučne podľa abecedy.
Telefóny S Windows Phone údajne vyhľadávajú rovnako ako iPhone.
Ako je na tom v tomto ohľade Android?

nevyladený a nestabilný systém

Oproti WM, který jsem musel tak jednou za 3 dny natvrdo restartovat, je to v rychlosti a stabilitě nebe a dudy.

s rôznymi záludnosťami

Některé věci mohou být horší a nelogické, v zásadě mi ale přijde, že je Android mnohem více intiutivní než WM.

Prosím Ťa, ak máš nejaký overený link na flashnutie HD2 na Android, napíš ho sem. Ale v zásade nemám problém pohrabať sa na XDA Developers.

http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-nahrat-android -do-htc-hd2/ ROMku používám MIUI, kde jen změním Launcher a jsem nadmíru spokojen. Výborný je též CyanogenMod7. Nejlepší na tom je, že MAGDLR nesmaže žádné věci potřebné k WM, takže nebude-li se Vám Android líbit, jednoduše připojíte kabel do USB, po startu telefonu držíte tlačítko napíjení a hlasitosti a flashnete znovu Windows Mobile ROM.

Ako je na tom v tomto ohľade Android?

Hledání bude závislé od Dialeru, který jde změnit. Moc jsem se po tom nepátral, protože MIUI má v sobě T9 dialer, takže jednoduše na číselníku mačkám čísla, pod kterýmu se skrývají písmena jména. Rychlé a snadné.

Jste-li s WM spokojen, měnit nemusíte. Tyhle dva systémy jsou si vcelku podobné, naopak HTC Sense ve Windows Mobile pro mě dosud nebylo překonáno. Dal jsem si však do HD2 Android, protože těch aplikací, her a možností je neskutečně moc oproti WM.

Ďakujem za výbornú a obsiahlu odpoveď. Už teda viem, že to vytáčanie sa volá T9 dialer - podľa Vášho popisu je to presne to, čo mi tak vyhovuje na terajšom riešení. Zároveň už viem, čo mám hľadať, keď budem v budúcnosti vyberať nový telefón.
Niekde som čítal, že podpora T9 je záležitosť operačného systému a ani iPhona ani WPhone ho nepodporujú - ale možno som to len zle pochopil.

S WM 6.5 som spokojný. Mám tam originál ROM a funguje bez problémov. Je to stabilné aj s aplikáciami, ktoré používam (aby som bol korektný, soft-reset (pomocou utilitky SoftReset) raz za týždeň považujem ešte za známku stability systému. Napríklad tablet GalaxyTab 10.1 s originál ROM sa mi resetne aj sám od seba.

Ďakujem veľmi pekne. Ten link som našiel, ale za ten svet neviem v mojej verzii ActiveSync naklikať také obrazovky. Netušíš náhodou, čo robím zle? Chápem dobre, že Ty si postupoval podľa toho návodu a funguje Ti to?

EDIT:
Skúšal som To znova a už som prišiel na to, čo som robil zle. Funguje to fakt výborne.

Čo sa týka prechodu na Android, prečítaj si prosím Ťa, čo som napísal vyššie - ale opakujem, rád sa nechám presvedčiť o opaku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru