Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zviditelnit svoje stranky?

:-[ škoda, že to neni pravda, to se uvidí za 4měsíce jak si povedu :-D

add otázka)
Nejprve je duležité aby Tě Google/Seznam a jino znali, to většinou nepředstavuje problém, kdyby jsi se tu registroval, a vložil do profilu vlastní url tak by jsi tohle měl během pár týdnu hotové.
Druhá část je optimalizace pro vhyledávače (aby jsi se umístoval vysoko), když to vezmu od těch asi nejduleřitějších věcí:

Stáří, dostupnost domény, Title stránky (první slovo je nejvýznamější, druhé méně....), Název Domény, Text, který je v BODY, H1(pak v H2, H3..), Text, který je Tučně(<strong> ne <b>, to je méně duležité ale více než normální text), Podrženo, Kurzíva.
Také je dobré aby stránka byla validní, na tohle se názory lišej - někdo tvrdí, že pokud tam neni špatněj bug, tak je to fuk, že jde jen o to aby vyhledávače to dobře "dekodovali" - ja s tim zkušenosti nemam, takže ted na novou www nasadim na každou www XHTML. Strict.
Jak psal host, udležitá je navigace: pokud možno každá podstrana by měla odkazovat na hlavní stranu (kvuli posilování ranku), nemělo by vést z celého webu vic jak 100 odkazu ven (raději ale MNOHEM méně). Všechny stránky by měli fungovat - 404 nesmí hlásit nic. U odkazu hezké Title a Anchory, u obrázku hezké Alty. Taky jsem ještě zapomnil: velmi velmi duležité (hlavně pro seznam to dřív platilo) je hezký mázev souboru, jako třeba: prodej-software.html místo : ps.html.
Také je duležité poměr Kod stránky/viditelný Text na stránce. Stránka by měla být v DIVech nikoliv v Tabulkovém layoutu.
Duležitá je taky aktualizovanost stránek. Velikost stánek.

++ hafo moc dalších věcí, na které jsem zapomnil, tohle jsou věci, které mužeš ovlivnit snadno pak jsou ty horší :

Počet odkazu na stránky (nutno zaregistrovat do katalogu - nezapomonout na dmoz.org)
Kvalita a rychlost přibejvání odkazu na stránky.
Minulost domény. Jestli odkazy souvisí s topicem. Koncovka domény (třeba .edu je mnohem lépe hodnocena.)
Stáří stránky. Výskyt klíčových slov ....

Více třeba zde:
www.vaughns-1-pagers.com/internet/google-ranking-fa ctors.htm

BTW: všechno se pak zahrnuje to PageRanku //edit: ne pravděpodobně všechno, ale odkazy v tom maj největší váhu, zbytek faktoru bude
mít hodnotu v jednotkách procent..(respektive Google Tool Bar PageRanku),která určuje kvalitnu stránky (což neznamená, že na dané klíčové slovo nemužeš bejt první i s nižším pagerankem) 4-nic moc, 5 pruměr, 6 dobrý, 7 super, 8 má jen karlova univeriza u nás, co jsme zjistil. (:-D a dřív nebo pozdeji bude mít JaFi) 9 a 10 neni moc pro normální smrtelníky :-D

To jen tak v rychlosti, více na české konferenci o SEO/SEM
http://seo.nawebu.cz/ a nebo na foru (moje oblíbená site ;-)) na sitepoint.com

Začal bych pomalým ale jistým registrováním do katalogu....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny