Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nelze se pripojit na fb pres chrome - neplatny certifikat serveru

Zdravim,¨

mam problem se pripojit na facebook pres chrome, dela mi to ted 2 dny. Kdyz se chci propojit tak se zobrazi cervene okno a je tam napsano (u webove adresy je presktnuto https):

Neplatný certifikát serveru
Pokusili jste se přejít do domény www.facebook.com, ale server předložil certifikát, jehož platnost vypršela.
Nemůžete pokračovat, protože operátor webových stránek požádal o zvýšení zabezpečení této domény.

Potřebuji vysvětlení
Když se připojíte k zabezpečeným webovým stránkám, server, na kterém jsou takové stránky hostovány, předloží vašemu prohlížeči takzvaný „certifikát“, kterým se ověřuje identita takového serveru. Certifikát obsahuje informace o identitě, například adresu webových stránek, které ověřuje třetí strana, které váš počítač důvěřuje. Kontrolou, zda adresa v certifikátu odpovídá adrese webových stránek, je možné ověřit, že bezpečně komunikujete s požadovanými webovými stránkami a ne s třetí stranou (například s útočníkem na vaši síť).

Certifikát serveru nebo zprostředkující certifikát CA předložený prohlížeči je v tomto případě neplatný. To může znamenat, že je certifikát chybný, obsahuje neplatná pole, nebo není podporován.

Nevedel by nekdo co s tim mam a jak to zprovoznit?

predem diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
nastav si riadny čas a datum tým to je mne to nešlo a už mi to ide... poslední
cinec 01.07.2014 11:02
cinec

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru