Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia N8 problem s pripojenim

Zdravim,

Velice casto se mi telefon odpoji od internetu s hlaskou pripojeni nedostupne. Bez ohledu na silu signalu, jestli jsem venku, jestli sedim doma, proste casto a kdykoliv. Musim telefon restartovat a pak to zase jede.

Nemate nekdo podobne zkusenosti? diky

Mam novy symbian ANNA

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zdravím, Mě inspirovala myšlenka dotazujícího, že má nový symbian ANNA. Já když jsem zakoupil N8 se… poslední
miabonus 12.04.2012 21:53
miabonus

Zdravím,
Mě inspirovala myšlenka dotazujícího, že má nový symbian ANNA. Já když jsem zakoupil N8 se Symbianem ANNA, tak jsem přišel domů a všechno haprovalo - byl jsem dost nešťastný.....ale člověk musí mít občas i 6tý smysl, a tak mi napadlo, jestli mám v té ANNĚ opravdu všechno. A zjistil jsem, že zdaleka ne. Našel jsem v mobile položku Aktualizace a kliknul jsem na ní a ona mi načetla d ů l e ž i t é d o p l n k y cca asi 15-20 MB. To jsem nainstaloval a všechny trable se stabilitou a rychlostí systému zmizely.
Jinak signál wi-fi se nešíří rovnoměrně, dost prudce kolíše (možná někde odrazy) takže mi to taky hlásí výpadky, hlavně na veřejných hotspotech - tam se šetří na kvalitě routru, používá se staré PC s pomalým internetem, po připojení více odběratelů se to zpomalí a ti se slabším čipem se odpojí.
NOKIA N8 je citlivá na kvalitu hotspotu.
Kromě toho např. Android domácí hotspot nenajde, ale Nokia hotspot (Joiku Spot Lite) jiná Nokia najde, ale Android 2.2.3 nenajde......

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru