Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zrušit automatické řazení přetažených souborů do složky u W7.

JoDiK, ani já ne, proto se ptám zde.
Myslim, že na příkladu, co sem uvedl je věc jasná, ale rozvedu to. Používám soft a jeho funkci na vygenerování obsahu jiného softu. Nelze mu přednastavit, aby vytažené soubory umístil do jiné složky, než má nastaveno. V té složce je třeba 100 souborů. V XP jsem si tuto složku otevřel a do ní vyexportoval řekněme 30 souborů najednou. Ať bylo dané složce nastaveno jakékoli řazení, ty vyexportované soubory byly v Seznamu na konci všech souborů. Stačilo je jedním tahem označit a přetáhnout jinam. Ve W7 se vygenerují také, ale ve stejné složce se automaticky poskládají (podle toho, jaké řazení ta složka má) napřeskáčku mezi stávající soubory. A teď mi řekni, jak mám rychle poznat, které jsou ty nové, vygenerované? Vždyť ani nevím, kolik jich vlastně je, neznám ani jejich názvy.
Problém má pokračování - vygenerované soubory bokem upravím a musím je stejnou cestou do upravovaného softu zase naimportovat a jak jinak, pouze ze stejné složky, odkud jsem je vzal, tedy složka se 100 souborama. V XP jsem je nakopíroval na konec Seznamu, po importu na jedno kliknutí smazal. Ve W7 se po nakopírování do složky zase! zařadí mezi stávající, zase je musim jeden po druhém hledat a po jednom mazat. Tady už nelze ani použít řadit podle data vzniku, protože importovaný soubor může být starší, jak ty, co v té složce jsou. Víš co se v tomhle dá nasekat chyb?
Kdybych tuhle činnost dělal jednou za odpoledne, vybodl bych se na to, jenože já těch export/importů za odpoledne udělám víc než 50! a měsíc v tahu.
Nemám zatím "jednoduché" řešení, ani jiný postup práce. Projdu radu od Abox, zdá se, že to je přesně ono, co potřebuju.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny