Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zrušit automatické řazení přetažených souborů do složky u W7.

To je celé trochu jinak.
Spustím GECK, ten si natáhne složku Data, která má 19 GB. Načtené soubory můžu v této chvíli jen kopírovat, jinak vyskočí hláška - používá je jiný program. Zadám GECKu příkaz vyexportovat z těch 19ti giga texty a ten je automaticky uloží opět do složky Data (nebo o složku výš), místo uložení nelze zadat. Vygenerované soubory přetáhnu jinam, upravím, vrátím do Data a zadám GECKu, aby je zpětně do souborů zase Importoval (tím je přepíše). Nelze mu zadat import z jiné složky, než z Data (nebo složky nad).
Zvýrazněné texty jsou ty dva problémy. 1) při exportu je GECK "rozházel" po složce; 2) když jsem je tam po úpravě zase vrátil, tak se taky rozsypaly. Nevím, Commander by snad pomohl z 50ti%. Exporty by nechal v Data (odpadlo by jejich hledání), udělal kopie, ty by se upravily a zpětně by je přepsal. Jenomže na úplný závěr musí z Data zmizet a to nevim, jak by zařídil.
Jak jsem ale psal, řazením podle data vzniku to má jakési řešení, jen se na to nesmí zapomenout. Nejjednoduší by bylo zrušit to autořazení, ale to, jak je vidět, není jednoduché.
Ještě Ti dlužím vysvětlení, když se mi snažíš pomoct. Takhle vznikaly češtiny třeba do DLC Fallout NV, jeho modů aj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny