Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kvalitni antivir

Jestli sis vsiml, tak ja nikdy primarne v zadnem dotazu nedoporucoval znacku AV (aspon co se pamatuju), ale jen jsem vyvracel ty vase lzi, kteryma tady krmite BFU. Mluvim obecne, ne k tobe, protoze mam pocit, ze ty ses tam castej nezapojoval. Zapojoval jsem se pouze do veci ve kterych vim ze lzete, vymyslite si, pouzivate domnenky nebo zkusenosti JPP stare nekolik let.

Kdo chce, tak si najde testy (jasne, testy jsou neprukazne, zfalsovane atd., uz citim reakce ve vzduchu), ktere dokazuji vase lzi o zpomalovani, o nefunkcnosti atd. A kdo je tak dementni, ze sedi u sveho PC se stopkama a meri, jestli se IE nebo pruzkumnik nebo neco jineho otevrelo za 0,010s a ne za 0,002s, tak s tim ja nic neudelam a ani nechci. Takovych lidi je mne jen lito. Protoze na dnesnich PC neni u spousty dnesnich AV mozne zadne zpoomaleni okem postrehnout (az na par procent vyjimecnych pripadu).

Ale presto se dal budete vyjadrovat k vecem, ke kterym nemate vubec co rict a honite si pod dotazy nebo zpravickama o AV svoje triko odpovedma typu, zadny AV, je to zbytecny nebo tady nikdo AV nepouziva - coz jiste tazateli nebo pripadnym navstevnikum opravdu pomuze (uvedomte si, ze sem chodi lidi z vyhledavacu, kteri treba hledaji odpoved na podobny dotaz). Viz zcela nevinna zpravicka o znacce AV GFI, dalsi reakce ani nema smysl hledat, protoze jsou ve zcela stejnem duchu.

Text zpravy "Na českém trhu chce uspět nový antivir GFI Vipre"

a duchaplne reakce

v životě jsem antivir neměl a v životě mít nebudu. Až zblbnu, tak přejdu na linux.
Zpomalit si počítač umím i sám.

Antivir? Nač?

McAfee neni antivir, to je virus ..
A vic se k tomu opet nevyjadruju, protoze je to marny, je to marny, je to marny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny