Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nokia N8, po vložení pam karty je strašně pomalej a spíš nejede

Nepíšu to proto, aby malá bublina byla větší....trvám na tom, že v průměru tyto paměťovky jsou až o třetinu levnější, hlavně ve velkých shoping centrech , a v obchodech DATART, NAY ELEKTRO a pod. Jsou i lepší značky. Co se týče zápisu (i když se na to dotazující neptal) limitující je nejen bitrate a hustota zápisu, ale i DEVICE - zařízení - v tomhle případě N8 a OS Symbian (processor a RAM) - všichni víme, jak to do nedávna s dotykáči bylo (např,. N97, kterou jsem měl a vím o čem to bylo,přesněji nebylo).

Doporučuji vyměnit - ostatne mladý muž to chce udělat, bylo by dobré, kdyby se ještě ozval a objasnil, v čem byl zakopanej pes.

K té lekci češtiny : já sem (tam) ty si , on je? Honza (Hans)=Jan
Pišta=Štefan=Štěpán
Charles=Karel
James=Jakub

Ani jedno z uvedených jmen není původem české, proto nevím, jak pochopit tu Tvojí lekci gramatiky, když každé třetí slovo je v hantýrce , nebo cizí zkomolenina (kalhoty, svetr, portmonka, menšestrák, knedlík, buřt, klobása, džem, CPU,URL,AMD,HTTP....chceš zachránit davy před zneuctěním jazyka? To už dávno máme za sebou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny