Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno vymazání obsahu tlf. NOKIA E52

tolik k tomu výrobce
Jak mohu zařízení Nokia naformátovat? - Nokia - často kladené dotazy

Zařízení můžete naformátovat tak, že v pohotovostním režimu napíšete *#7370#. Před resetováním zařízení může být vyžadován zamykací kód. Výchozí zamykací kód je 12345.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ:
Naformátováním zařízení trvale vymažete veškerá uživatelská data a nastavení, doplňkové aplikace a nastavení pro operátora.
Pokud jste data ze zařízení zálohovali, můžete je po naformátování obnovit ze zálohy. Pro některé doplňkové aplikace však mohou platit taková omezení, že nebudou ze zálohy obnovena.
Pokud pomocí formátování opravujete nesprávné chování zařízení, může při obnovení zálohovaných datových souborů dojít i k obnovení nežádoucího chování. V takovém případě může potíže vyřešit částečné obnovení.
Obsah SIM karty a paměťové karty (MMC) není při formátování vymazán. U některých modelů zařízení (např. Nokia N8-00, E7-00, E6-00 a X7-00) je však v této situaci naformátována i interní velkokapacitní paměť E:. Proto je důležité, abyste všechna data z velkokapacitní paměti E: před resetováním zálohovali. Obsah můžete zálohovat do počítače pomocí sady Nokia Suite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny