Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 telefoní čísla a stačí jedno povolené inkaso v bance?

Dobrý den, mám opravdu "blbý" dotaz.
Mám u vodafone telefoní číslo - paušál. no a zřídil sem si inkaso, že mi strhavají paušal přímo z učtu (to funguje naprosto bezproblemově- jde to :-) oblítal sem si to osobně v bance )
a teď sem si pořídil druhé telefoní číslo od toho samého operatora (puvodně nabitou kartu, kterou mi převedli na tarif) a ja bych chtěl aby mi zase šli penize přímo z bankovního učtu- z toho stejného co mam)

tak sem nastavil v samoobsluze - inkaso - vyplnil informace (tel. číslo spojil s bank.učtem - tka sem to aspoň pochopil ja, aby věděli odkud si maji brat penize)

no a psalo to že mam eště povolit inkaso v bance ... ale je to opravdu nutne když už jednou sem vodafonu inkaso v bance povolil?

děkuji za odpověď

pavel

Předmět Autor Datum
Peníze půjdou na stejný účet, jen bude jiný variabilní symbol, takže není třeba dalšího povolení. Sv…
mrzout 18.04.2012 12:31
mrzout
Ty by si zrejme chcel, aby každý kdo zná číslo tvého účtu mohol zadať, aby sa z neho platilo inkasom…
Joseph 18.04.2012 12:31
Joseph
Já ne :-) no nakonec to pozná, až mu přijde upomínka, že to nefunguje :D a první upomínka nic neznam…
mrzout 18.04.2012 12:40
mrzout
Chlape já sem časem došel k tomu, že sem si zakázal bejt natolik línej, abych neplatil převodem. Pla… poslední
veckoo 18.04.2012 14:12
veckoo

Peníze půjdou na stejný účet, jen bude jiný variabilní symbol, takže není třeba dalšího povolení. Svolení k inkasu se povoluje pro každý účet zvlášť. Já si to nastavuju sám vše přes IB. Zkontroluj jen číslo účtu, jestli je stejné jako to první.
BTW, měl jsem dojem, že u VF jde i víc čísel na jednu fakturu, nebo ne? Platí se to pak dohromady, výpis operátor dělá pro každé číslo zvlášť.

Chlape já sem časem došel k tomu, že sem si zakázal bejt natolik línej, abych neplatil převodem. Platby chci mít pod palcem a nesnesu, aby mi někdo šmátral na účet do daného limitu.
Žít se dá bez SIPO a inkasa. Kdo vyzkouší sofistikovanější IB, nebude chtít jinak. Ale chápu, že člověk rád podlehne pohodlnosti za cenu vložení víry.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru