Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Norton 360 licence

Dobrý den, mám dotaz, Zajímalo by mě jedna věc. Koupil jsem si Norton 360 pro 1 uživatele 3 licence. a jak získám tu použitou licenci zpět, když si třeba vyměním hdd a ta licence má samozřejmě ještě platnost. musím to napřed ze starého hdd odinstalovat, nebo tak něco? Předem děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Norton si to tusim nejak hlida (nejakym klicem z konfigurace tvyho HW). Tzn. necha te nainstalovat n… nový
Radek 19.04.2012 10:02
Radek
Jsem prostě škudlil a ty peníze bych dal do něčeho, co zadarmo mít nemůžu- větší harddisk, nový rout… poslední
nononot 19.04.2012 11:13
nononot

Norton si to tusim nejak hlida (nejakym klicem z konfigurace tvyho HW). Tzn. necha te nainstalovat nekolikrat, treba i vickrat, pokud to prezenes, tak te odpoji a pres podporu to muzes zase znovuobnovit. V poslednich verzich maji moznost NASTAVIT NA JINY POCITAC, takze by to melo jit bez nejakych problemu presunout. Ale nepochopim, proc se neptas primo u Nortona, ale tady.

A k tomuto co dodat...?

Nechápu, proč kupovat Norton 360, když je tolik výborných antivirů legálně zdarma...

Treba proto, ze 360 neni jen AV, ale celej balik a treba chce celej balik a nechce jen AV zdarma, i takovi lide jsou a divim se, ze mu nebyla dana hujerska rada, ze AV je na nic, ze tady vsichni jedou bez nej a problemy nemaji...
Norton 360 neni na dnesnich pocitacich ani citit, krom teda tech, co stoji se stopkama u pc a meri, jestli se pruzkumnik nebo jiny program otevrel za 0,02 a ne za 0,01. Takze ja zas treba nechapu, ze nekdo nechape, ze nekdo chce nebo pouziva neco jiny, nez zdejsi.

Jsem prostě škudlil a ty peníze bych dal do něčeho, co zadarmo mít nemůžu- větší harddisk, nový router... Komplexní ochrana počítače- no, dejme tomu. Jenže čím je něco větší a složitější, tak to běžného uživatele víc mate a hůř se to spravuje..
Takže antivir nikomu nevymlouvám. Na svém PC antivir skutečně nemám..nemám ani Windows.
Norton 360 neznám, třeba je lepší, než antiviry, u kterých pak uživatelé píší: " Něco mi našel, dala jsem to do truhly/smazala a po restartu to našel znovu..."

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru