Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické stahování dat, aktualizace

Este im tam zavolaj ze si to vobec nechcel a ze to nemienis platit dokial ti presne nepovedia za co to bolo. Ano oni ti mozu povedat len ze kedy si sa pripojil a kolko dat si vtedy preniesol, oni nemozu vediet jake to boli data.
Internet bez pausalu sa fakturuje nenormalne draho, v SR tusim az 0,1euro za kB (kilo!! bajt), ne MB ani GB. Takze nejaka par MB aktualizacia uz je radovo stovky euro (tisice Kc)
Ale ked to je presne 6000Kc tak je to podozrive, skus im tam dalej volat a skus ich presvedcit ze to je chyba v systeme ze to chces dalej presetrit apod alebo ze si ochotny sa dohodnut apod ze zaplatis teda aj dvojnasobok pausalu (300Kc) apod a ze si zabezpecis ze to uz telefon robit nebude apod. - zrus si VSETKY pristupove body v nastaveniach telefonu. Je uplne jedno jak su nazvane, kazdy z nich funguje a stoji vela penazi ked sa cez to telefon pripoji, zrus vsetky pristupove body. Alebo si daj zas ten pausal za 150Kc. Skus sa ale s nimi dohodnut ze si das teda znova pausal ak ti odpustia aspon 5500Kc z tej faktury apod.

P.S. a ano mohli to robit aj nejake mapy ale to by si videl ze sa telefon pripojil na datovu siet (zvycajne maju na to telefony na displayi nejaku ikonku)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny