Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tenký klient

Osobně se s virtuálními desktopy příliš nekamarádím - nejsem na to zvyklý. I při práci v unixovém GUI využívám maximálně 2 plochy. (více textových konzolí, to je přirozeně něco jiného ;-)).

Pro Windows existuje jednoduchý a na všech verzích Windows NT funkční manažer vdesktop.exe, který je v NT Resource kitech. Můžeš to s ním udělat jak píší touchwood a YndOr. Pokud máš skutečný terminál - krabičku s tučňákem - tak ale asi těžko.

Takový software se dá přirozeně nainstalovat i na server, jen mám pochyby o jeho funčnostech a nekonfliktnosti.

Ad "commander" - like software. Zde záleží, v jak moc zabezpečeném se pohybuješ prostředí. Každý commander umožňuje spoustu nezakázatelných věcí, které se v Průzkumníku omezit dají, což je důvod proč se v TS prostředích commandery moc neprovozují. A to nemluvím o commanderech s opravdu hodně funkčnostmi a pluginy - takový Total Commander je díra do systému jako prase (libovolné prohlížení všech lokáních disků, místa v síti, pluginy - editace registrů, služby, Task Manager atd. atd.), v prostředí kde záleží na bezpečnsoti by žádný soudný admin commandery nepovolil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny