Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obrazky, co stoja za to vidiet

Tak sorry, ale s tymto nesuhlasim, zdoraznujem ze JA na to nie som odkazany, ale len koli tomu ze niekto nema peniaze, niekto si za to moze sam, ale niekto cely zivot pracoval, staral sa o rodinu a na stare kolena ho o****la najblizsia rodina a zostane na ulici a co ine mu zostava, este v zime.

Okrem toho aj vzhladom na to co sa stalo, povedat ze ti, co sa napili zo zlej flase a oslepli alebo zomreli, si za to mozu sami?? Niekto fajci cely zivot a nic sa mu nestane, niekto pije cely zivot a niekto sa napije parkrat do roka a raz zo zlej flase, tak on si zasluzi zomriet?

Teraz sa objavila salmoneloza v kuracom mase zo Slovenska (uz bolo udajne stiahnute), v US Steel je tiez salmonela, komare prenasaju smrtelne choroby, za kratko mozno dorazia k nam, takze v tomto pripade nemozme ist do prace, nemozme jest jedlo z obchodu, nemozme ist von koli komarom, inak by sme si za to mohli sami?

Viem ze sme dost OT, ale ja som nezacal a nedalo mi nereagovat na toto. :-|

Este jeden priklad, viem ze je to ine, ale...

...ked nema matka na drahe maso, kupi si lacne a koli chybe predajcu/vyrobcu sa jej dieta nakazi salmonelou a zomrie, moze si za to tiez ta matka sama?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny