Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou novou monochrom laserovku do firmy?

Ahoj, v práci máme laserové tiskárny Dell, Epson, Xerox, OKI, HP. Mám zajišťovat provoz, takže i tonery. Mám plnou skříň různých typů tonerů což mne štve. Začínají docházet oblíbené HP LJ 1320 a mám vybrat jaké tiskárny místo nich teď koupíme. Který výrobce má největší setrvačnost ve změnách tonerů? HP, Canon mají pro IČ jednoleté záruky, ty raději ne. Pokud se týká samotných tiskáren, nejlepší by byly s měsíčním výkonem cca 8000 listů A4/měsíc, potěšil by duplex a síť. A pokud by u výrobce byl i typ s integrovaným skenerem a stejným tonerem bylo by to super. Existuje něco takového? Podotýkám že tonerově kompatibilní typy s těmi co teď používáme se nevyrábějí.

Předmět Autor Datum
Jednak můžete zkusit prosadit ve firmě tisk na síťovou tiskárnu (na chodbě). Oproti stávajícímu stav…
PrasatkoPee 30.04.2012 14:54
PrasatkoPee
Díky, síťové kopírky na chodbách máme. Pracujeme ale s jednotlivými klienty v malých kancelářích a n…
Tiskový manažer 30.04.2012 17:19
Tiskový manažer
Ono lze operovat i s tím zatím. Dodvatele může zajímat i celkový počet vyměněných tiskáren třeba v h… poslední
PrasatkoPee 30.04.2012 18:49
PrasatkoPee
koukni se po malých kopírkách od Xeroxu. Jsou to celkem spolehlivé stroje a software je bezproblémov…
touchwood 30.04.2012 18:20
touchwood
Dohodni sa s predajcom, ja davam do firiem skor vyhradne len Canon a HP (sem tam Xerox a Samsung) a…
fleg 30.04.2012 18:28
fleg

Jednak můžete zkusit prosadit ve firmě tisk na síťovou tiskárnu (na chodbě). Oproti stávajícímu stavu jistě úspora na tiskárnách i tonerech. Pokud to neprojde tak jednoduše specifikujte požadavky, obešlete vybrané firmy (Dell, Epson ...) No a pak se rozhodněte.

PrasatkoPee

Díky, síťové kopírky na chodbách máme. Pracujeme ale s jednotlivými klienty v malých kancelářích a nejde je vyhnat, zamknout a dojít si pro výtisk, proto používáme i osobní tiskárny. Vybrat tiskárny jsem dostal já, firmu do toho šéf nechce tahat, že to pro ty tři kusy (zatím) nestojí za to. Pak ta skladba značek tak vypadá...:-/ . Chtěl jsem teď prostě něco poradit. Ale i tak díky.

Dohodni sa s predajcom, ja davam do firiem skor vyhradne len Canon a HP (sem tam Xerox a Samsung) a "problem" so zarukou riesim, ze sa dohodnem so sefom firmy a v pripade reklamacie je vystavena bianco faktura a dodaci list na jeho meno ako fyzicku osobu nepodnikatela, cize do servisu ide tlaciaren s 2 rocnou zarukou.
Je to sice podvod, ale verejne sa k tomu hlasim, pretoze za rovnaky podvod povazujem je tieto dvojite zaruky od 2 najvacsich vyrobcov.
Btw co sa tyka MFP do kanclov bol u mna kral 2727nf od HP.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru