Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Antistatické rukavice

Tak hej no, snaz sa ale odsledovat na sebe ze kedy sa to zhorsuje, ja u seba som zistil ze akonahle pouzijem nejaky cilit bang a vypucujem kupelku tak som v prd a mozem ist zas k moru a uplne staci ze sa chytim len pouzitych rukavic ked ich davam z ruk dole, dokonca mam pocit ze uplne staci ked dycham ten cilit smrad a je to v haji :) Alebo ked vo firme upratovacka utiera stoly tymi jej handrami co predtym cistila WC :D tak si utrem stol potom papierovym kapesnikom :) Neni to perfektne ale pobyt pri mori dost dobre pomaha (efekt sa dostavi niekedy az par tyzdnov potom).
//p.s.: zabudol som vsimat si aj jake pouzivas pracie prasky na oblecenie prip. skusat ine znacky/typy.
.. inac ja uz nic nemazem len zriedkavo, vacsinou nechavm volny priebeh ono sa s tym telo nejak vysporiada obcas, hlavne ked davam pozor na vyssieuvedene veci tak to je OK a netreba mi kremy ani rukavice. A este nevrtat sa v zemi (ziadne vytahovanie buriny na zahradke apod. Nasiat travu a len kosit :)

Rukavice ako uz bolo pisane, ale skus rozne nemusi to byt nutne natistaticke ak dosky chytas len za hrany alebo PCI karty za kovovu krytku to je vsetko zem, podla mna ale bavlnene (idealne antistaticke k tomu) su lepsie jak kaucuk/guma co sa tyka statiky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny