Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rychlost Gmail

Uplne jsme odbocili od dotazu, ale teda jeste jedna OT:

Ale furt nenazranost Firefoxu, od ceho asi mam v PC 6GB RAM, aby se aspon cast pouzivala a nejakych 250-350MB fakt neni duvod resit. Firefox je podle me porad nejlepsi prohlizec presto, ze se ho Mozilla snazi zlikvidovat. Nejlepsi je totiz skrze jeho propracovane doplnky, Opera uz addony dnes pouziva take, ale nejsou tak propracovane jako v FF. Problem Firefoxu je v tom, ze s kazdou novou verzi FF navzdory proklamacim Mozilly prestane polovina doplnku fungovat a bud si je clovek musi upravovat nebo cekat az to udela vyvojar, nastesti existuje vetev Firefoxu ESR, ktera toto eliminuje.

Nemam ale nic proti dalsim prohlizecum, pouzivam i Operu a na Web-kitu je vyborne postavenej Maxthon, FF a Opera ale jasne vedou, protoze v nich nevidim na netu prakticky zadnou reklamu, coz si uvedomim, kdyz si nekde na nejake diskuzi lidi stezujou, jak je web zahlcen reklamou, ale ja o zadne nebo temer zadne nevim.

Comodo Dragon vubec neznam, ale koukal jsem ted na wiki a pokud Comodo procistilo kod, odstranilo trojany od Google a provedli nejake zmeny v zabezpeceni, tak to jiste nemusi byt spatny prohlizec.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny