Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je neuvěřitelný! Neuvěřitelný jak ti policajti všude tahají ten svůj rozžbryndanej hrnek kafe z a…
Mysak.Plysak 23.07.2006 19:57
Mysak.Plysak
Díky za velmi erudovaný rozbor!!! poslední
Georgij Gadjukin 24.07.2006 06:44
Georgij Gadjukin

To je neuvěřitelný! Neuvěřitelný jak ti policajti všude tahají ten svůj rozžbryndanej hrnek kafe z automatu. Jednou si ho namalujou i na odznak.
Proč neprošla kulka durch nevím, nepoznám co držel za stříkačku. Mohl to být jenom Browning .22, mohl mít projektily upravené ke zvýšení ranivosti čímž snížil průbojnost, mohl používat poloviční prachovou náplň kvůli snížení hluku. Každopádně .45 Magnum nenaládoval, ta by ho profoukla jak velikonoční vajíčko. Nejpravděpodobnější vysvětlení bude v dráze střely. Vypadá to že mířil trochu níž a zasáhl spodinu lebeční (tomu odpovídá to masivní krvácení z úst) Od ní se kulka odrazila a pouze rozbila jeho spánkovou kost na druhé straně těsně u ucha, kde taky trochu krvácí. Za povšimnutí stojí jak se mu jeho nohy propnou ve stehnech jako při orgasmu. To samé jsem viděl na záznamu kde zemřel Larry Eugene Phillips. http://en.wikipedia.org/wiki/North_Hollywood_shooto ut
Hlava se mu naklápí postupně, jak ochabují svaly v krku. Nakonec se obvykle krk úplně "zlomí" a hlava spadne jako hadrové panence. Jestli jde o Fake, tak ho připravil někdo, kdo se v tom až moc dobře vyzná. Nenapadá mě ale z jakého důvodu by to vytvářel, ono je totiž pořád ještě jednodušší donutit někoho aby to zmáčknul, než se piplat s nějakým "dokonalým programovým vybavením".

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru