Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Win7 po aktualizacích obtěžují s restartem. Jde to vypnout ?


některé komponenty prostě restart vyžadují. nebo ty třeba dokážeš aktualizovat interpreta jádra pomocí stávajícího jádra?
Asi Tě budu ŠOKOVAT, ale nemam to zaplacené, ale muj operační systém to umožnuje.

A o to nejde,nejde o to ze nechce nainstalovat hotpache, jde o to ze Windows Ti samy restarují počítač po 4hodinách -vždyt je to píčovina nejvyššího kalibru - co když tam renderuju video, něco počítam, nejsem zrovna 4hodin u počítače, mam tam rozdělanou práci, protože jsem náhodou šel se psem na zahradu .. nebo co když tam běží přístroje pro někoho připoutaného na lužku, co když na tom běží letecký dispečink - prostě schodit dobrovolně systém je píčovina, defalutně. Chápal bych, kdyby to šlo nastavit, ale defalutně by to mělo bejt disabled.

Mne to udělalo včera v noci a taky mi to kurva nasralo 4hod. a šel jsem zrovna spát - takže jsem vstával s tím, že se mi (a NEMOHL JSEM S TIM NIC DĚLAT když jsem šel spát) restartoval komp (a pochopitelně něběhl do OS, který jsem nechtěl..).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny