Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tablet za 2500,- co na něj říkáte?

Počkej, ty sis ještě nevybral? Vždyť jsi tu řešil tablety ještě o hodně dřív, než jsem o nich začal já vůbec uvažovat. Už dva měsíce si hraju.

Bral bych to tak, že když jsem viděl co vybíráš i za dražší pokusy z Číny, tak tohle je o úroveň jinde. I když to není zrovna výhra, tak Hyundai zní líp, než GoClever, nebo radši nepojmenované tablety.
Za ty prachy to na papíře vypadá relativně použitelně, realitou těhle tabletů jsou celkem slušně parametry na papíře a hrůza ve skutečnosti. Sám jsem vybíral do 4000, spoustu jsem jich vyzkoušel a nakonec jsem pořídil za 9. Pokud to chceš jen na internet, čtení a tak podobně, tak bych to i zkusil, navíc za tu lákavou cenu, pokud už bys chtěl třeba v Opeře přehrávat videa na YouTube, tak to dokáže pořádně provětrat i Tegru 2.

edit: BTW jsem teď vylovil v hlavě vzpomínku, že jsem někoho s nickem redsnake potkal asi rok a půl zpátky na IRC kanálu linux.cz (konkrétněji si nevzpomínám).

edit2: Jak píše Kráťa o nízkém rozlišení 800*480, tak na internet je to relativně málo, ale dá se to zvládnout. Navíc ten tablet má "jen" 7 palců. Tohle rozlišení měla N900 a na internetu nebyl problém. Můj tablet má o 3 palce víc a 1280*800.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny