Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 3 dotazy-chyby v registrech,zátež dvou monitorů na PC a instalace desky v servisu

Dobrý den,
Chtěl abych aby jste mi věnovali chvíli Vašeho času a poradili mi s mými problémy.
1)Chyby v registrech-mohou způsobovat padání(zaseknutí zvuku i obrazu) počítače při hraní HW nenáročných her.Např. Metin2, Serious Sam 1, Minecraft apod. Dále se mi PC zasekává při renderování videí, a při delším prohlížení internetu. Hlavně když sleduji videa v kvalitě 720p-1080p. mohli by to způsobovat chyby v registru? A jaký program by jste doporučili na jejich odstranění.
2)Jak moc zatěžují PC dva zapojené monitory?
3)Nedávno mi odešla základní deska do křemíkového nebe.A já jakožto chudý student:-D jsem dostal darem od kamaráda náhradní základní desku používanou cca 2 měsíce.Jedná se o desku ASRock N68C-S UCC a PC mám momentálně v opravně kde mi ji mají namontovat.(Sám nejsem v tomto nijak zběhlý) Mám tam nahlásit aby mi případně zkontrolovali i další věci co se týče PC?(např. procesor, grafickou kartu)apod.? Co jsem prohledával toto fórum tak na ni nebyli zrovna moc dobré ohlasy. Jsem student, a zatím samostatně nevydělávám tudíž se nemohu "ofrňovat" nad darovanou deskou.

Zde přikládám celou sestavu mého PC:
Zdroj Rexpower 500w
2GB RAM,
procák:AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 3.00 GHz
základka:ASRock N68C-S UCC,
grafika:ASUS GTS450

Děkuji za všechny Vaše odpovědi a Váš čas věnovaný mne.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny