Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ako vyčistiť notebook od prachu,vlasov a pod...

Ahoj mám notebook už štyri roky a za ten čas sa pod klásvesnicou nazbieralo dosť prachu,vlasov,kože a pod... Ako by som ho mohol vyčitiť. Lebo v blízkom odbchode riekli že by to stálo 15 euro problém je že som nejako švorc a tak by som to chcel urobiť sám? Za tým účelom som si kúpil aj ručný vysávač ale veľa úschechu som s ním nedosiahol. Za odpoveď vopred ďakujem.

Předmět Autor Datum
1. "Svépomocně" to zničit. 2. Dát to do servisu! 3. Zastřelit zlého "Hackera" Co je levnější, dám na… nový
ms 18.05.2012 17:27
ms
Místo ručního vysavače sis měl koupit stlačený vzduch ve spreji nebo najít nejbližší kompresor... Pa… nový
host 18.05.2012 17:27
host
Já bych obětoval těch 15 euro, za předpokladu, že vyčistí i chladič, ventilátorek. Koupíš stlačený v… nový
Henessy 18.05.2012 17:34
Henessy
Zde jsou odkazy na youtube http://pc.poradna.net/q/view/655915-hp-probook-451 5s-cistenie-ventilator… nový
Alfonz.SPO 18.05.2012 17:44
Alfonz.SPO
V tomto dotaze som chcel vedieť ako vyčistiť notebook od vlasov a špiny. Nakoniec mi to vzali v jedn… poslední
TomasD 15.08.2016 11:30
TomasD

Místo ručního vysavače sis měl koupit stlačený vzduch ve spreji nebo najít nejbližší kompresor... Pak si stáhnout z netu servisní manuál k tvému notebooku, tak se podívat, kde a jak je umístěn ventilátor a větrací otvory a vyfoukat. Někdy je potřeba demontovat např. klávesnici, aby ses dostal ke střevům a čištění mělo nějaký efekt.

Já bych obětoval těch 15 euro, za předpokladu, že vyčistí i chladič, ventilátorek. Koupíš stlačený vzduch, štětce, vysavač, sundáš spodní dekl, odmontuješ ventilátorek, pročistíš žebrování, v případě nutnosti sundáš i klávesnici, pak to dáš v krabici od bot do servisu a bude to podstatně dražší.

V tomto dotaze som chcel vedieť ako vyčistiť notebook od vlasov a špiny. Nakoniec mi to vzali v jednej predajni za 1 Euro mi ho chceli vyčistiť ale nemohli lebo bol pospájaný nitmi a prevádza, kde som ho kúpil už skrachovala - Stala sa nesoventnou ale v dobe, keď som kupoval notebook mala hlavne na tejto poradni veľmi zvučné meno a každý ju chváli. Nakoniec mi to iba vyfúkali špecialným kompresorom od vlasov a prachu. Nedalo sa nič robiť, riziko poškodenia notebooku pri vyvrtaní týchto nitov bolo priveľké a to si nik nevezme na triko. Radcom opäť ďakujem za skvelé a hlavne účelné rady.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru