Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký kvalitní herní notebook za cca.22k ???

Doufam, ze je tohle moje posledni reakce pred tim, nez definitivne zmizim z tohohle fora, ktery slouzi jako terapie pro zlucovite deprivanty:

Ano, ten notebook spusti vsechny jmenovane hry na plne detaily na 35+ fps, viz http://www.ddworld.cz/mobility/notebook/test-hp-pa vilion-dv6-6b80-elegantni-notebook-a-taktovani-mob ilni-grafiky-hd-6770m-v-praxi-5.html

Vyrobci a zakaznici jsou evidentne pitomci, narozdil od odborniku ze zdejsi poradny. Jak jinak si vysvetlit, ze prave 3kg cihly s 4 hodinovou vydrzi na baterie jsou nejprodavanejsi pocitace? A je snad mala vydrz nevyhoda oproti stolnimu PC? Nebo cena? Pri spotrebe o 250W nizsi nez srovnatelne PC se vyssi porizovaci cena vrati cca za tri roky. PRENOSITELNOST - kdyz chce notebook na hry tak k tomu ma asi nejaky duvod, ze ano? Pokud se nekdo napriklad nachazi pres tyden v Praze a o vikendu v Brne, tak si ma radsi koupit 2 stolni PC? Nebo snad ty herni notebooky do roka shori? Nebo pres vetrak, ktery se na sandy bridge roztoci beztak jen pri hrani her, nebude slyset strelba z AK47?

Najde se tu jeste nejaky *****, ktery bude tvrdit, ze A/neexistuje notebook za 22000, na kterem bezi nove hry B/neexistuje clovek, pro ktereho je koupe toho notebooku smysluplna?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny