Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradí někdo luXusní čokoládu?

Prepáč, že Ti do toho vstupujem, ale ak si sa u nej dostal do tohto štádia (najprv áno na maliny, potom nie, lebo má toho veľa), je vysoko pravdepodobné, že Tvoje úsilie je zbytočné. Z nejakého dôvodu Ťa zaradila do kategórie "fajn chalan".
Ak je môj úsudok správny, máš už len poslednú, a dosť malú šancu - prestať prejavovať taký otvorený záujem a nejako zabezpečiť, aby aj po Tvojom odchode z práce mala o Tebe správy (samozrejme len pozitívne). Je potrebné, aby si v jej očiach zvýšil svoju cenu.

Možno sa Ti zdá, že neprejavuješ záujem tak okato. Ver tomu, že baby vnímajú takéto veci podstatne pozornejšie ako chlapi. Baby sa prirodzene snažia vyhýbať napätým situáciám a preto dokážu vycítiť záujem chalana niekedy skôr, ako samotný zamilovanec. A ak chalan pre babu neprichádza do úvahy, už vopred je pripravená na úhybné manévre, ktoré majú za cieľ udržať neželaného ctiteľa na dištanc bez toho, aby riskovali urazenú reakciu. Niektorí zástupcovia MP toto považujú za ženskú "vychcanosť". Ja sa skôr prikláňam k tomu, čo som spomenul vyššie - baby jednoducho obvykle nemajú rady napäté situácie a snažia sa vec riešiť v priateľskom duchu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny