Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradí někdo luXusní čokoládu?

10k euro? Kamaráde přesně to jsem si myslel,ale pak jsem zagooglil a slušného koně seženeš daleko levněj (mimochodem těch 10k eur bylo to co bych byl ochoten do toho dát) - i za 1100 euro (ok to bude nějakej chcípák) a tedy myslim ze neco mezi by se dalo - za 2k5 euro je to podle mne "fungujici" kun. A neprahnej porád - 500 euro? Za to ustájíš lidskou trojčenou rodinu. Zatim jsem to neřešil ale padnul mi do oka inzerát, kde psali cca 120 euro ustájení.
Samozrejme ze jsou drazsi kone - ale opravdu ji nechci uplacet ;)

A nad 10k euro by mi to priznam se bylo i trosku neprijemne - ackoliv cekam, ze kdyby mi to vratila tak to prodam z nejakou mensi ztratou (za ten pokus ze se bude darek libit bych klidně 1k euro pustil)


Hele zatim je pro mne jen duležité jestli někam pujdem - položit otázky: Máš ráda koně, máš nějakého? klisna kobila a podle situace jestli by nějakého chtěla či jestli jezdí apod. Zatim prvnotní nápad a ten je POUZE dobrý (přesto už jsem googlil a koukla na nějaké koně) abych identfikoval orázky na které budu chtit odpověd (a musim ji je položit) a teprve podle toho se uvidí jestli jo nebo ne. Zatim nic nekupuju :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny