Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Poradí někdo luXusní čokoládu?

bavte sa kludne o konoch o com chces ale NIC jej nekupuj. Darcek zena vezme rada ale nic za to necakaj, zena neni burza.
Starostlivost o kona je draha a "ustajnenie" neni to co si ty myslis ustajnenim. Musi s nim niekto DENNE (bez vynimky kazdy den) minimalne chodit do kolecka idealne jazdit inac zdochne. Preto je to drahe ptz musis platit fulltime job vpodstate nejakemu staratelovi a jazdcovi. Plus veterinar a to neni sranda tam ine sumy lietaju, to neplati tvoja zdravotna poistka :) Plus si chod pozret kolko stoji jazdecke vybavenie od kozeneho sedla cez nohavice po prilbu atd. Sa ti pretocia oci. A cena kona neni taka ze to zas predas a hihi, ono to silne zavisi od stavu kona a veku, ked kupis za 10k tak sa moze stat ze to predas za 1k apod. Kamoska ma kona tak trochu mam prehlad o sumach a to financuje jeden chalan so sialenym platom inac by to nebolo realne.
Ked chces si zajazdit obcas tak su urcite firmy ktore to ponukaju ze si zajazdit, co sa ale najprv musi clovek naucit neni to trivialita a je to aj trochu nebezpecne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny