Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Systém

Dobrý den, v prvni rade chci říct že toto píšu na mobilu tak Onluvte drobné gr. Chyby. . . Poslední asi 3 týdny (ale i dřiv, si v lednu) se mi Pocitac po kazdem probuzeni okamžitě vypnul (restartoval) a začal znovu Nabíhat a každý proces úspěšného spuštění systému byl doprovázen až 20ti restarty. Dále každý den pravidelně v časovém úseku od 17.30 do 18.30 se Počitač zaseknul a bylo nutné ho manuálně restartovat . Tak jsem se v sobotu definitivně rozhodl že se to pokusím vyřešit návratem systému do původního Stavu přes rozšířené možnosti obnovy. Vše proběhlo hladce a po výzvě k restartu jsem ho restartoval. Ale problémy (Opakované restarty) přetrvávali provedl jsem již druhou obnovu. Po Této se systém po několika dalších restartech začal připravovat k prvnímu spuštění. V tomto případě to došlo až do fáze dokončování instalace poté obrazovka Zčernala a na Ni byl pouze ukazatel myši nereagující na mechanicky pohyb myši. Asi po 15ti minutách jsem Počitač vypnul. Po zaPnuti již nešel spustit nástroj Oprava spouštění systému a spuštění obvyklým způsobem je přerušovano restartem popř. se zobrazí dialog: systém windows nemůže Analizovat nebo zpracovat soubor odpovědi Bezobsluzne instalace. Zadaný soubor odpovědi je neplatný. Nám systém windows vista. Nyní je v servise. Myslíte si že v tomto případě sa jedna o softwarovou chybu nebo chybu hardwaru? Děkuji zh vaše názory.

Předmět Autor Datum
Tipujem bud na blbo nastaveny BIOS (prehnany pretakt alebo manualne hovadiny nastavene pre RAM), ale…
MM.. 21.05.2012 19:38
MM..
Jo v prohlížeči události bylo asi 50 000 systémových chyb za poslední 2 měsíce stejného charakteru a…
15558 21.05.2012 19:48
15558
správně, tady příště začni. poslední
lední brtník 21.05.2012 20:45
lední brtník

Tipujem bud na blbo nastaveny BIOS (prehnany pretakt alebo manualne hovadiny nastavene pre RAM), alebo problem so zdrojom alebo zakl.doskou.
Bolo treba analyzovat tie restarty v prehliadaci udalosti, ci to boli bluescreeny a jake. Alebo jednoduchsia moznost skusit uplne preinstalovat Windows resp. recovery od vyrobcu ak to je notebook, to si mohol urobit sam, ale skor to bude nieco s HW.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru