Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Začínám programovat

Ok tak este raz a naposledy:
Za prve "Ci sa to podoba na nieco ine je uplne o inom" - je o inom neznamena ze je to dovolene, ale ze sa to posudzuje potom inac. Ked si nakreslis nejaku krajinku tak je to bezproblemove aj ked sa to podoba na ine dielo v ktorom je ina krajinka, samozrejme ze sa vsetky krajinky podobaju, na vsetkych je nejaky dom, strom, a potocik, ale su to odlisne diela. ALE ty si sa snazil napodobnit logo a to je ochranna znamka firmy, takze je to problem v zavislosti od toho kde chces ten symbol pouzit, aj ked si ho nakreslis sam. Preto som sa pytal Redsnake ze ktora firma ma trojuholnik ako ochrannu znamku, a az mi sem nejaku napise ktora sa venuje poradenstvu alebo IT, tak si ten avatar zrusim.

A uplne nakoniec to najdolezitejsie> tu neslo o autorske prava ale o riziko potahovaciek kvoli zneuzitiu ochrannej znamky! Ak firma A vyrobi kofolu tak ju moze predavat je kofola firmz A, ale nesmie na flasku nalepit nic co by sa ani vzdialene podobalo logu cocacoly! Ptz ta firma by do tyzdna skoncila na sude.
No a poradna (ktora je tiez firma) si nemoze dovolit riskovat ze ju HP napadne ze si zvysuje obrat tym, ze sa tu snazi vytvorit dojem ze tu radi samotne HP!

Ked uz tak velmi chce mat logo HP tak nech si do avataru napise "milujem" alebo "pouzivam 4x HP a som najstastnejsi na svete" a pod to logo HP, to je akceptovatelne. Aj by sme sa k tomuto vysvetleniu mozno dopracovali keby hned nekreslil do loga curakov.
Takze dufam ze sa chalan nad tym zamysli a ked ho odbanujem (ak sa mi vobec podari odbanovat ho uplne) tak ze si da nejaky akceptovatelny avatar.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny