Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problém s instalací windows xp

Zdravím, dnes jsem se rozhodl že si po pěti letech, od doby, kdy jsem si koupil PC reinstaluji windows xp home edition. Vložil jsem instalační CD do mechaniky, restartoval PC a nastavil v BIOSU boot from CD, začnu instalovat, vybral jsem "opravit C", jiná možnost ani nebyla, kromě "instalovat nový", který ale již mám.

Normálně jsem začal instalovat, ale po chvýli naskočila chyba ohledně grafické karty ve které se psalo, že by mohlo dojít k požkození softwaru, nebo hardweru, nevzpomínám si přesně, nicméně i přes to jsem pokračoval v instalaci dál, za nedlouho naskočila další chyba, tentokrát se nejednalo o grafiku " windows xp chyba pri kopirovani .dll" a v takovémhle stylu nabjehlo ještě dalších asi 30 chyb, všechny jsem je přeskočil, instalace se dokončila. A teď asi hodinu nabiha win xp s nápisem "počkejte prosím..." a když restartuji PC tak automaticky naběhne plocha s věci, které jsem tam měl ještě před reinstalací, ale s tím že většina aplikací nejde zpustit, krom internetu, který vypadá asi jako u win 98 a je zrovna tak pomalý a každou chvíli hází chybu.

Prosím poraďte mi. Co mám udělat pro instalaci bez chyb a aby windows normálně pracoval? Předem děkuju za odpověď, začínám být opravdu zoufalý.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny