Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobilní internet, EDGE za 570 Kč/měsíc

Ja som začínal s "najlacnejším" Internetom u nás v ZM cez káblovku za 480 Sk/mesiac s limitom 800 MB a potom platiť 15 Sk/10 MB. Ja som si to ale dal znížiť na 250 Sk/mesiac s limitom 400 MB. K tomu som platil 200 Sk/mesiac za káblový modem. Ceny s DPH. Rýchlosť 192/192. To bolo v novembri 2004. Po dvoch týždňoch mi dala zbohom doska, tak som to dal na reklamáciu a chcel som pozastaviť platenie Internetu. Nakoľko som sa povadil za toto s riaditeľom káblovky, tak som Internet zrušil úplne. V marci 2005 som začal s EDGE od Orange v slabej prevádzke (17:00-8:00) za cenu 599 (713 S DPH) ako neverný zákazník. Potom po pol roku som požiadal o zníženie poplatku, nakoľko som sa používaním internetového paušálu stal verním zákazníkom a platil som 399 (485 s DPH). Limit 2 GB potom po upozornení platba 35 (42 s DPH) za každý načatý MB. Neskôr sa FUP upravilo a po prekročení len znížia rýchlosť na 32 kbps, ak sa to opakuje v najbližších 3 fakturačných obdobiach. V decembri som sa pripojil na miestneho wifi operátora, ktorý bol lacnejší ako káblový a to 350 s DPH za mesiac s rýchlosťou 1 Mbps bez akýchkoľvek obmedzení, až na to, že rýchlosť počas dňa mierne kolíše. Neskôr nám pribudlo FUP kvôli chronickým cuckáčom, čo naťahali 100 GB za mesiac a máme zníženie rýchlosti na 128 kbps, ak v čase od 7:00 do 24:00 naťaháme viac ako 1 GB. Toto zníženie rýchlosti sa o polnoci anuluje a dáta sa opäť počítajú od nuly. Kkonečne som s Internetom spokojný. Jediná nevýhoda je, že mi je do plaču, ak mám niečo sťahovať z RapidShare, pretože mám čakacie doby okolo 75 minút, kvôli tomu, že jednu IP zdieľa niekoľko sto ľudí.

Pre porovnanie aktuálnych cien:
http://www.tekov.sk - káblovka, stránka je v rámcoch a neviem zistiť rámec (ako povoliť kontextové menu na stránke, ak to stránka zakáže? 3-[ prehliadač je FF)
http://www.orange.sk/images/static/edge/ceny.html - Orange Internet
http://www.zmnet.sk/index.php?page=main/cennik.php - ZMNET wifi

Poznámka:
Káblový operátor ešte stále píše na obálky, v ktorých posiela faktúry, že má najlacnejší Internet.http://superstar.stv.sk/forum/images/smiles/icon_rolleyes.gif

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny