Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se síťovým kabelem

Dobrý den, 3 měsíce jsem neměla k notebooku Asus s Windowsem 7 připojený internet, když jsem si už koupila síťový kabel připojím ho k notebooku tak mi to chvíli načítá a pak mi zase naskočí ikonka s žlutým trojúhelníkem, že internet není připojen když jsem zadala akci odstranit potíže píše mi to hlášku Adaptér Local Connetion nemá platnou konfiguraci protokolu IP. Vím, že kabel je funkční funguje v jiných noteboocích. Nevím jak se jmenuje ta krabice z které čerpám internet ale ta je také naprosto v pořádku v počítači internet jede. Kdysi jsem tohle nemusela řešit zapojila jsem normálně síťový kabel do té (krabice) a pak do notebooku a normálně mi internet v notebooku jel sdřejmě jde o nastavení v notebooku pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište budu ráda za každou odpověď předem děkuju za odpovědi :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište Rada je jednoduchá, vypn… nový
Joseph 27.05.2012 17:57
Joseph
s připojeným kabelem napiš v příkazovém řádku (cmd.exe): ipconfig -all jestli ti to vypíše nesmysl… poslední
lední brtník 27.05.2012 18:52
lední brtník

pokud máte prosím pro mě nějaký dobrý návod tak ho prosím podrobně napište

Rada je jednoduchá, vypnúť a následne zapnúť sieťový adaptér, skontrolovať vlastnosti pripojenía, u Tebe teda zrejme, povolenie automatickej konfigurácie. No nemusí to stačiť.

Notebooky sú do istej miery specifická problematika. Vyskytuje sa u nich totižto hojne, doplnkový software výrobcov, rúzne sieťové utility a konfigurátory sieťových pripojení.
Ty zasahujú do standardného nastavenia Windows. Jak je to u Tebe, musíš zistiť sama, aneb nekdo z Tvého okolí kdo má tušení o co jde.

Je mi jasné že s týmto textom spokojená nebudeš, no co ale už .... :puff:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru