Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kopírování na rozděleném disku

Zdravím

Chtěl jsem se zeptat. Již delší dobou mi vrtá hlavou, PROČ, když kopíruju soubory z jednoho disku na druhý, to trvá takovou dobu. Za normálních okolností to chápu, ale když se jedná o jeden disk rozdělení pomocí partition. Vždyť se jedná přece o jeden a ten samej disk. Udělal jsem jen někde chybu, nebo je to tak normální.

Z toho vyplývá otázka č.2.
Když HDD naformátuju a nechám ho na jeden celek. Jde třeba udělat složka přímo v nabídce start? Jakoby třeba zástupce složky, která by se ale tvářila jako disk?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
kopirovanie medzi 2fyzickymi diskami je aspon 2x rychlejsie ako ked kopirujes v ramci jedneho fyzick… nový
MM.. 07.06.2012 00:30
MM..
jo jasný. nejedná se o jen o kopírování, ale i přesouvání. To první celkem chápu. Disk musí zednoho… nový
RooSooL 07.06.2012 00:33
RooSooL
presuvat rychlo ide len v jednom oddieli. Presuvanie medzi oddielmi = kopirovat a nasledne zmazat zd… poslední
MM.. 07.06.2012 01:02
MM..

kopirovanie medzi 2fyzickymi diskami je aspon 2x rychlejsie ako ked kopirujes v ramci jedneho fyzickeho disku (a kopirovanie medzi 2oddilemi jedneho disku je najpomalsie). Mozes sa trochu zamysliet nad tym a pochopis ze preco.
Rychle moze byt len presun (t.j. ne kopirovanie) v ramci jedneho oddielu, ptz sa nekopiruju nikam data len sa oznaci odkaz na data v inej zlozke.

Zlozka sa da namapovat ako disk prikazom subst. Mozes si dat ten prikaz trebars aj do "po spusteni" v nejakom .bat a budes to mat namapovane furt.
subst pismeno: cesta

presuvat rychlo ide len v jednom oddieli. Presuvanie medzi oddielmi = kopirovat a nasledne zmazat zdroj. Takze ak chces vela presuvat tak si mozes urobit len jeden oddiel, ale omnoho lepsie z hladiska buducnosti a moznosti preinstalovat Win je nechat si tam dva oddiely a programy si nastavit tak aby vsetko ukladali hned do D: a nebudes muset presuvat nic medzi c: a d:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru