Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD-RAM a já. (Lama)

Jelikož mám jako každý rok v tuto dobu chřipku a mám čas, chci se s Váma podělit jak na DVD-RAM.
Mám vypalovačku s podporou DVD-RAM již asi půl roku a rozhodl jsem se, že Ramku využiju. Po trochu rozporuplných návodech na ovladače, na netu i tady na této skvělé poradně, se s Váma podělím jak na to.

Moje PC: Biostar M7VIT 800 VIA VT8377, LG GSA 4167B, 512MB, WIN XP SP 2.
Po patřičných instrukcích mi koupila přítelkyně, jednovrstvé třírychlostní DVD-RAM Verbatim za 76Kč v klasické krabičce.
1. Nainstaloval jsem ovladač BHA 02-2 2003-10-24 a přes něho BHA 09-3 2005-12-16 od Panasonicu a potvrdil aktualizaci. Samozřejmě vždy restart.
2. Po vložení RAMky a otevření v průzkumníku mi bylo oznámeno, že disk není naformátován. Otevřel jsem BHA ovladač pomocí startu a vybral DVDform. Nabídka formát FAT32, Univerzal formát UDF 1,5 a UDF 2. Já vybral Univerzal UDF 1,5. Po asi pěti sekundách bylo hotovo.
3. Po znovu vložení RAMky průzkumník již detekoval disk jako UDF 20xxxxx.
4. Na třech CD-RW mám zálohy, vše jsem zkopíroval na RAMku za asi 20min. RAMka se chová jako další pevný disk i se s ní tak pracuje. DVD-RAM mohu jen doporučit!

Tento návod neberte jako zaručeně správný, mě to však funguje skvěle a možná někoho inspiruji tímto poněkud podrobnějším návodem pro lamy jako jsem já.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny