Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký herní/školní notebook?

Máš tam napsané, že je netbook výhodný pro vysokoškoláky. Jsem sice stále na střední, ale dovolím si nesouhlasit. Výkonu to moc nepobralo a i mě dlouhodobě štvalo pracovat na něčem tak šíleně malém.
mno já nevím jaký článek jste četl vy ale já tam mám napsané:
"netbook -...uhlopříčka se pohybuje kolem 11" - mezi největší přednosti, patří velikost, kdy se tato mašinka vejde do kabelky, či baťohu opravdu snadno. Ovšem to je bohužel asi jediné pozitivum. Krom toho, že se hodí pro vysokoškoláky při psaní zápisu z přednášek v něm moc pozitivního nevidím, naopak titěrná obrazovka pořádně vyčerpá - při sledování webu, které jsou dosti zmenšené u velkého rozlišení, na filmy se moc na to dívat nedá a dlouhodobá práce - více jak 3-5 hodin je opravdu o nervy."

Rozumný kompromis mezi netbookem a notebookem je pro mě rozmezí 12"-13". Není to až o tolik větší a nevydrží na baterku tak dlouho, ale má to použitelný výkon, dá se na tom dobře psát a na obrazovce je něco vidět i z běžné vzdálenosti.
"2) Notebooky - ano konečně se dostáváme do fáze co a jak by měl ideální notebook vypadat:
prvním kritériem a nejdůležitějším by měla být váha a velikost proto doporučuji 13-14" notebooky, budete ho přeci nosit vy /nevýhodou je absence num.klavesnice ale věřte, zvyknete si"

jinak s Vámi souhlasím, myslel jsem, že se ve směs shodneme - respektive nechápu v čem tedy nesouhlasíte?
tablet je opravdu super ale zatím na rychlé psaní přímo na disley to nevypadá proto raději HW klávesnici / právě proto vidím využití netbooku na přednáškách atd.

ale je to jen jeden z názoru a psaní z vlastních zkušenosti // na rozdíl od ledního brtníka si nedělám patent na rozum :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny