Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě nového PC (web, filmy-blu-ray, solidworks) + TV LCD do 19tisíc

Zdravím,

Chtěl bych požádat o pomoc při koupi nového pc, protože můj noťas už má po šesti letech svoje za sebou.

Rozhodl jsem se koupit pc a k tomu televizi místo monitoru. Televizi totiž chci taky, takže ušetřím za monitor. Pokud máte zkušenosti piště.

Televizi jsem vybral 32” s cenou něco přes sedm tisíc (LG 32LK450 nebo Samsung LE32D550) a vás bych rád požádal o radu ohledně pc tak za 12000Kč

Moje požadavky jsou:

- web (facebook, youtube atd.) -

- catia, solidworks (Podotýkám, že v těch programech na něm nehodlám dlouhodobě pracovat. Toho si užiju dost v práci. Jen bych potřeboval abych si tam mohl občas něco vymodelovat nebo vyzkoušet.)

- filmy ( je obvyklé mít v PC blu-ray a použivat to na přehrávání filmů z tohoto média? Trochu jsem to hledal a v týhle cenový relaci jsem nic moc nenašel)

- hry (Hry nehraju ale kdyby to bylo možný v týhle cenový relaci, tak bych uvítal kdybych si na tom občas mohl zahrát hry jako fifa a nhl)

- tichý chod (bude ve stejný místnosti kde budem spát, tak aby nebyl moc hlučný když bych třeba něco stahoval.

Obecně jestli by jste mi mohli ještě poradit jestli je lepší si koupit už komplet sestavu nebo si to nechat sestavit, třeba u czc.

Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny