Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asi virus...

hijack je pomalu nejlepší nejjednoduší a velmi kvalitní soft co ti umí najít chyby, jakými základní viry jsou a ukáže ti to co není v pořádku,a jednoduchým tlačítkem Fix odstraníš vadné. Ale pokud nejsi zdatny na to najít v guglu co to je

http://www.hijackthis.cz/

stáhnout si prográmek co se ani neinstaluje pokdu si pamatuju,a dát Check,vložit log do okna na daný stránce tak to radsi neriskuj, ještě bys mohl smazat windowsy nejen sobě ale i kolegum v praci, doma, celému baráku, vesnici, ba dokonce celému kraji, ve kterém hijack pouštíš.

Bez srandy - jdi na ty stránky, stáhni si program, checkni si komp, vlož log (ctrl+C a následně ctrl+V) do stránky a dej Provést analýzu. Vyběhnou ti nebezpečné programy či chyby v systému. Ty si podle označení písmen a čísel přesně najdeš v programu,z kterého máš daný log, zaškrtneš políčko a dáš fix checked nebo jak to tam je...a hle, další kontrola je bez problémů.

Pokud chceš druhou možnost, stáhni si CCleaner, kvalitní soft navíc myslim je zdarma, co ti smaže kraviny z kompů, opraví registry...v záveru udelej defragmentaci disku (urovnání clusterů na své pozice - proste uklizení bordelu, a není to formát neboj)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny