Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Opera a problem se stahovanim mailů

Ahoj,potrebuju poradit s Operou a stahovanim mailu. dnes rano zapnu operu a samozrejme se zacaly stahovat maily(mam ji jako mail. klienta)a vzdycky se stahuji jen nove maily a jednou stazene uz samozrejme ne.Dnes se ale kazdych 5 minut(interval mam tak nastaveny)stahuji uz jednou stazene zpravy a protoze to na centrumu a jinde nemazu, tak to stahuje kolem 1000 mailu. Jde to nejak poopravit do puvodniho stavu? Nic jsem s nastavenim nedelal. Kazdych 5 minut se stahuje stejny pocet a stejne maily.

Předmět Autor Datum
nesmies mat zaciarknute leave massages on server pretoze potom ti maily zo servera mazat nebude a za…
fleg 07.08.2006 15:52
fleg
to mam zaskrtnute a fungovalo to uplne normalne skoro rok, takze tim to nebude, ale jinak uz je to o…
Radek 07.08.2006 17:30
Radek
budes sa divit ale neumi. neviem ci mas nejaky dovod uchovavat maily na servri ale ak nie tak ich ra…
fleg 07.08.2006 18:42
fleg
pockej, to neni mozny, ja to mam zaskrtnuty uz fakt pres rok a maily na serveru zustavaji zcela bezn…
Radek 07.08.2006 19:22
Radek
dpbre ale potrebujes mat tie maily 2x? ak ich opera alebo iny klient po stiahnuti zmaze zo servera n… poslední
fleg 07.08.2006 20:57
fleg

pockej, to neni mozny, ja to mam zaskrtnuty uz fakt pres rok a maily na serveru zustavaji zcela bezne a opera nestahuje opakovane neprectene emaily, delala to az dnes a jednou asi pred 14 dny a uz je to zase ok a mam zaskrtnuto normalne ponechavani mailu na serveru a zase to funguje. nemluvime kazdy o necem jinym? jinak jsem to hledal na foru o opere a podobny problem mel nekdo a nic se tam nevyresilo, ale nekdo tam rekl, ze by mohl byt problem u free poskytovatele a asi bych to tak taky videl.

dpbre ale potrebujes mat tie maily 2x? ak ich opera alebo iny klient po stiahnuti zmaze zo servera nie je predsa mozne aby sa stiahli 2x. ja osobne maily na serveri nnechavam. druha moznost je aby si nepouzival pop2 ale presiel na imap ktory ma predsa len sirsie moznosti. a hovorime o tom istom neboj sa;o)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru