Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem N96 - nefunkční mapy čili smrt Nokii na věčné časy! Neboli kdokoliv jiný forever!

Ahojky, jsem úplný analfabet na počítače a novou dobu celkově, ale po přečtení těchto stránek jsem ještě větší:-)
Pořídil jsem si taky starší N96 ( vím, že nikdy nebyla používaná, takže je jako nová...) a nevím, co s ní mám dělat...Je fakticky dokonalá, ale mapy mi v ní nejdou vůbec!!!Mám tam nainstalované ovi mapy (promiňte, jestli se vyjadřuji neodborně), ale kromě jednoho satelitního snímku mého bydliště jsem z té mapy nic nezískal!!! Nechápu to...přeinstaloval jsem mapy opět ze zálohového souboru a stále nic...Zjistil jsem, že v telefonu mám i hlasovou navigaci (jednotlivé hlasové příkazy ), ovšem o to mi ani nejde. Chtěl bych se pouze občas podívat na mapu jako takovou, ale nemám na co!!! Telefon je to opravdu vynikající, co se týče multimédií a kvalitního foťáku k tomu, obslužnost známá v nokiích-dovedená na tu dobu k dokonalosti, nicméně i ve starších modelech od nokie mi alespoň mapa jela (podotýkám, že navigaci nepotřebuji-mám dokonalého tom-toma do auta)...
Pokusíte se mi poradit, jak mám postupovat (laicky prosím), abych tam ty funkční mapy dostal???
Snažím se tam dostat cokoli, ale jelikož jsem asi fakticky blbec, tak netuším jak!!! Asi bych potřeboval něco ve stylu: připoj mobil přes USB, stáhni si odkaz tam a tam , zapni instalaci a restartuj mobil...Nevím, jestli jsem naivní, ale snad něco takového existuje:-)
Děkuji za případnou pomoc:-)
Váš analfabet:-))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny