Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem N96 - nefunkční mapy čili smrt Nokii na věčné časy! Neboli kdokoliv jiný forever!

Už roky vlastním telefon Nokia N96. Donedávna mapy fungovaly relativně bez problémů (že to občas spadlo, kupodivu pokaždé, když jsem navigaci nejvíce potřeboval, to je věc jiná), ale teď se mi mapy ani korektně nenačtou. Navigace nefunguje, trasa neustále není k nalezení, při výpočtu trasy padá celá aplikace, ulice a celé čtvrti mizí při větším zoomu a telefon za 14 000 Kč (tehdy) je vůbec celkem k ničemu. Jejich PC aplikace Nokia Suite se aktualizuje málem dvakrát denně a každá jejich novější verze této SW zrůdy je zbastlenější a horší než ta předchozí! Omlouám se za možné a opravdu nechtěné flame. Jen promlouvá má čerstvá a krušná zkušenost. Dneska jsem se hodinu motal v Práglu, poněvadž Nokia navigace mě poslala do pr**le, přestože jsem si včera za 80 Kč poctivě zakoupil měsíční licenci (a to jsem ještě před tím musel celé mapy přeinstalovat, protože aplikace nepovedená a výše zmíněná mě k dialogu pro zakoupení licence ani nepustila). Víte vy, kolik nervózních pražáků mě dnes vytroubilo, když jsem si opatrně a takticky hledal cestu z toho šíleného Sin City? To už je myslím na pováženou. Jsem citlivá povaha. Uvědomujete si, jak moc jsem frustrovaný a rozzlobený?!
Že N96 je jaksi "starší model" navíc poněkud "nevydařený model", je z mého hlediska jako uživatele věc vedlejší. Proč navigace v mém předraženém a nepovedeném telefonu řádně nefunguje, nadto když se tímto společnost Nokia tak moc chlubí? Opravdu se společnost Nokia tak usilovně chce zbavit svých letitiých zákazníků? Opravdu si myslí, že abych měl v telefonu funkční navigaci, koupím si nějakou tu jejich přihřátou dotykovou hračku?
ZAPOMEŇTE!
Pokud Nokia nemá v úmyslu velice rychle zprovoznit slíbenou funkci i na tomto modelu, s Nokií končím na věčné časy. Nestojím o jejich bezdotykové modely. Chci tlačítkový telefon s velkým diplejem a poctivou hardwarovou výbavou! Chci navigaci. A pokud mi ji Nokia odepřete, koupím si ji jinde, protože takhle funguje trh (což jim zjevně uniká).
Vždyť oni tenhle telefon ani nemájí v nabídce na těch jejich stupidních stránkách! Stydí se za něj, zřejmě.
A víte co. Kašlu na ně. Tohle už je na mě moc. Doufám, že zkrachují. Doufám, že je Samsung nebo kdokoliv jiný převálcuje a oni si to pak mohou jít hodit i s těmi jejich neschopnými šéfy na nejvyšší ráhno kapitalismu. Mám Nokie plné zuby! A věřte mi, že jim budu škodit, jak to jen půjde. Už nikdy značku Nokia NEDOPORUČÍM nikomu ze známých (což jsem dříve, já bl**c, nevím proč dělal). Kašlou na lidi, kteří je živí a platí. Já kašlu na ně.
Táhni do pekla, Nokie!

A nyní dotaz: Jaký telefon (proboha, tlačítkový) s kvalitní HW a SW výbavou zakoupit? A jakou navigaci?
Prosím nic od Nokie.

Děkuji za věcné rady a připomínky.

Honza

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny