Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakym zpusobem vkladat grafy, diagramy, obrazky do Wordu?

Ahoj,

mozna trochu blby dotaz, ale preci jen jsem chtel pozadat o vase zkusenosti s vkladanim techto objektu do Wordu (2002). Pisi praci celkem velkeho rozsahu a ocekavam velke mnozstvi grafickych priloh. Je lepsi je vkladat jako propojeni, ci z diagramu (v PowerPointu) udelat obrazky ci uplne nejak jinak?
Chapu, ze Word neni profesionalni program na sazeni a ocekavam vytekani nervu pri formatovani, ale jinou moznaost nyni nemam.
Diky predem za zkusenosti a tipy, M.

Předmět Autor Datum
Záleží na tom, co od toho očekáváš. Mám zkušenost že pokud vkládám vše bez propojení, aplikace víc v…
Jack 08.08.2006 10:09
Jack
Kazdopadne zachovat zdroje objektu pro pozdejsi upravy Pocitas s tim, ze to budes publikovat i jinak…
Jan Fiala 08.08.2006 10:20
Jan Fiala
Diky za reakce, asi pujdu cestou png obrazku, je to asi nejlepsi zpusob, jak se neopupinkovat z form… poslední
Mrak 08.08.2006 14:32
Mrak

Záleží na tom, co od toho očekáváš. Mám zkušenost že pokud vkládám vše bez propojení, aplikace víc vydrží (nehroutí se). Ale na druhou stranu při práci občas zjistím, že některé číslo nesedí, nemá správný počet desetinných míst a pak by se propojení poměrně hodilo, protože musím dotčenou tabulku/graf vložit znovu.
Apropó, nevím zda s tou stabilitou nemystifikuji, neboť používám Office 2000, třeba je 2002 dokonalejší, stabilnější, vymakanější,....;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru