Předmět Autor Datum
Chybi mi tu moznost "Nepouzivam zadny antivir" Ja tem poduktum od AOL, YAHOO, apod. moc neverim. V p…
Jan Fiala 09.08.2006 21:42
Jan Fiala
Sám též nepoužívám antivir, vystačím si s občasným on-demand scannerem "Seznam lištičky" antiviru (ř…
Máslo 10.08.2006 13:21
Máslo
No tak som si ho včera nainštaloval, uvidíme ako sa to bude správať. Po zaregistrovaní mi obratom do…
deadhead 10.08.2006 18:12
deadhead
Ano, pameti zabia stejne jak NOD, prace dela tretinu - obsahuje pouze souborovy a mailovy stit, na d…
Jan Fiala 10.08.2006 20:28
Jan Fiala
Což o to, já souhlasím stoprocentně, ale výrobcí těchto softwarů dospěli poslední době k nezvratnmém…
Vladimir 10.08.2006 22:04
Vladimir
No jo prostě to není dělané jako konkurence NODu a jiným placeným ale je to další free antivir takže… poslední
MM_tank 11.08.2006 11:44
MM_tank
I me chybi moznost "zadny" - alespon na pocitacich, ktery mam pod primou kontrolou. BTW: Myslel jsem…
kubik 10.08.2006 11:25
kubik
Jojo, "žádný" chybí :-)
Vladimir 10.08.2006 14:34
Vladimir

Sám též nepoužívám antivir, vystačím si s občasným on-demand scannerem "Seznam lištičky" antiviru (řešení NOD32) pro stáhnuté soubory z internetu.

Pokud někdo nepoužívá antivir a chce hlasovat v anketě, nechť použije možnost "jiný". Počet odpovědí na anketu je omezen na 6...

Pročítal jsem obchodní podmínky Active virus shieldu, na žádný podraz s instalovaným spywarem jsem nenarazil. Snad se nějaká dobrá duše najde a otestuje toto řešení, třeba i pod virtuálním počítačem. Může to být pro spoustu lidí dobrá volba, nezatracujme ji.

No tak som si ho včera nainštaloval, uvidíme ako sa to bude správať. Po zaregistrovaní mi obratom došlo na mail sériové číslo, podľa programu má platnosť jeden rok. Pamäť žerie + - rovnako ako NOD 2.50, updaty (dnes 2 x) si ťahá z Kaspersky-labs.com, posledný mal 97kb. Zhodou okolností mi včera mailom došli nejaké víry a spoľahlivo zareval keď som ich sťahoval Bat!-om. Takže z môjho pohľadu zatiaľ samé pozitíva a sociálne istoty :-)

Ano, pameti zabia stejne jak NOD, prace dela tretinu - obsahuje pouze souborovy a mailovy stit, na druhou stranu jako zakladni antivir to staci.
Co se tyka nastaveni, nastavit jsou pouze uplne nejzakladnejsi veci, nejsem schopny z kontroly napr. vyjmout subory ani podle priony, ani podle cesty - nekdy je to dost velky prusvih, pokud to nejde.
Pokud jsem v nastaveni a preklikavam mezi jednotlivymi volbami, prekresluje se cela plocha, to je vada GUI. A jsme zase u toho, co tvrdim porad - programy jako jsou firewally a antiviry by se mely zamerit na funkcnost a ne na skiny. K cemu je mi program, ktery ma sice krasne, skinovatelne rozhrani, kdyz jeho funkcnost je pouze pumerna ? K cemu je mi skinovatelne rozhrani, do ktereho lezu pouze jednou, kdyz si program po instalaci nastavuji ? Klasicke rozhrani by mohlo usetrit par MB pameti...

Zaver - free antivir, ktery si nainstaluje na pocitac domaci uzivatel, ktery nepotrebuje nic nastavovat a chce mit aspon nejakou jistotu.
Jak se chova na slabsich strojich dnes uz nesrovnam u na mem pocitaci bych i Symantec poznal jen trosku. Co se tyka rychlosti skenovani, je vyrazne pomalejsi nez NOD

No jo prostě to není dělané jako konkurence NODu a jiným placeným ale je to další free antivir takže brzo uvidím počítač s avgfree+avast home + AVS spuštenými najednou.Rychlost scanování HDD je hrozná... Díky tomu že má minimálně nastavení bych to klidně instaloval místo Avast Home co předinstalovávám na domácí pc, ono se to v tom BFU aspoň neztratí...

S tím skinováním souhlasím ale ty produkty se dělají pro obyčejné lidi a ne pro programátory profesionály. Vzhled prodává a produkt co vypadá podle vzhledu, že je 6let starý lidi nechtějí. Někdo si třeba koupí antivir jen podle toho že to "viděl u známého" a líbilo se mu to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru