Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja jsem ze zvedavosti koupil tohle: [avmsvopupro1gb.jpg] (Sumvision Opus Pro MP4 player 2GB) Krome m…
Ynd0r 13.08.2006 10:49
Ynd0r
Týden je pryč, tak co, už ho máš?
siberian 21.08.2006 17:39
siberian
Takze vysledky prvniho minitestu: VBR bez problemu. Zvuk je velmi slusny a dokonce i hodne hlasity.…
Ynd0r 22.08.2006 23:33
Ynd0r
Až si ho někdy půjčíš :-p jak si poradí s knihama v češtině a jaký formát? Hlavně - umí *.pdb? Díky… poslední
ancer 04.10.2006 10:17
ancer

Ja jsem ze zvedavosti koupil tohle:
[avmsvopupro1gb.jpg]
(Sumvision Opus Pro MP4 player 2GB)
Krome muziky to prehrava filmy na displeji 1,5" 320x240, ukazuje fotky a e-books, ma to radio, v recenzich se vsude rozplyvaji stylem "..we especially like the smooth aluminium casing and picture quality.." - a vyslo to na necely 2 litry (vcetne dodavky do druhyho dne po Anglii).
Za tejden mi to z privezou do Ceska, tak dam vedet, jak to funguje ve skutecnosti.

Takze vysledky prvniho minitestu:

VBR bez problemu. Zvuk je velmi slusny a dokonce i hodne hlasity. K vzteku je maly 2.5 jack na sluchatka. Pribalena sluchatka sice docela ujdou, ale radsi jsem samozrejme poridil redukci, abych to mohl porovnat trochu poradne.
Ovladani je trochu nemotorny, vic tlacitek by se hodilo; navigace mezi spoustou adresaru s MP3 je spatna.

Displej podle me neni zadnejch 320x240 (jak vsude psali), ale jenom 160x128 - a na prvni pohled se mi moc nelibil. Pri rychlejch zaberech ma trochu setrvacnost, jsem zmlsanej z VGA PDA, atd. Nicmene vsem ostatnim se naopak libil.

Dodavenej software konvertuje filmy na rozliseni displeje - a dabelsky rychle. Na vysledek se kupodivu da koukat. Na nejaky Simpsony je to uplne idealni ;-), filmy plny pochmurnych temnych scen v seru jsou videt samozrejme hur. Ale celkove je video pouzitelnejsi nez by se podle rozliseni zdalo.

Jinak to ma jeste radio, diktafon, prohlizec textu a prohlizec fotek. Fotky je lepsi predem zmensit, jinak se zobrazujou pomalu.

Na boku je micro-USB konektor. Pres USB se i dobiji. Vestaveny akumulator ma vydrzet snad 15 hodin, to jsem jeste nevyzkousel. Po pripojeni pres USB se chova jako mass storage. Kdyby to nekdo potreboval, je mozne vytvorit i dve partisny a jednu z nich zaheslovat. Zapisuje pomalu, priblizme 1MB/s.

Vzhled je 100%, provedeni pusobi hodne kvalitnim dojmem. Jedina nevyhoda je, ze si vsichni myslej, ze je to i-pod - takze to clovek radsi schovava, aby nevypadal jako pablb s i-podem. Ale to uz me trapit nemusi, protoze moji milou to vylozene oslovilo a nevypada, ze mi to jeste nekdy vrati.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru