Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem nefunguje webcamera

Mnohokrát děkuji.Konečně se mi povedlo kamerku zprovoznit.Před tím jsem se snažila si stáhnout XP Intel Chipset Driver,ale napsalo mi to,že mám novější verzi.Tak jsem to raději neinstalovala.
Nakonec jsem "lupou"hledala "USB2..." a ejhle,v koši se objevilo:USB2 UVC VGA Webcam.-Vysypala jsem i toto z košíku.Pak znova Správce zařízení atd...opět nahrání z továrního CD.A nějak se to povedlo,že mi naskočila ikona kamery na stránce "tento počítač".Přesto,že to napsalo,byl nalezen nový hardwer,který menusí pracovat správně,tak na skype se kamera zapojila a šlo pořídit i snímek a uložit ho.
Moc jste mi pomohl i objasněním,že foťák se tváří jako flashka.
Včera mi ta kamera "spadla" práve ve chvíli,když jsem měla k ntb.v rozboče připojené dvě flashky.Jen tak jsem se zkusila na ikonku kamery kliknout,zda funguje,a tak se stalo,že to "vzdychlo" a kamera zmizela.Trápila jsem se s tím dlouho do noci.Mám stejně obavu,že se to může zase porouchat.
Jak to zabezpečit,aby to nastavení vydrželo.Nebo na co raději vůbec neklikat.
Jsem laik,ale takovými chybami se hodně člověk může naučit,proto to popisuji,aby to pomohlo i ostatním.A Vám jsem vděčná za laskavou radu.L.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny