Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PHP RADA - jednoduchá

Že nefunguje, to se ani moc nedivím, když kombinuješ naráz různé věci ve kterých nemáš jasno. Když přidáváš JavaScript (onmouseover), tak by ti všechno mělo už fungovat na 100%, to už je jenom taková třešnička na dortu (až na nějaké vyjímky, ale o těch se tu bavit nebudeme). A když už píšeš nějaké kódy tak je také dobré, aby to bylo celé (třeba <a href="CO JSEM" kde chybělo </a>).
Problém teď není v html ani v JavaScriptu, ale v php.
Proto než vložíš odkaz do "href" v html, zkus si ho vypsat (echo) někam bokem, aby sis mohl zkontrolovat co ti to vygenerovalo za odkaz.

127.0.0.1/<br /><b>Notice</b>: Undefined variable: prom1 in <b>C:/Program Files (x86)/EasyPHP-12.0/www/pages/galerie.php</b> on line <b>78</b><br />
Tady byl problém, že nebyla definována proměnná "prom1" na řádce 78.

127.0.0.1/<br /><b>Notice</b>: Undefined variable: str in <b>C:/Program Files (x86)/EasyPHP-12.0/www/pages/galerie.php</b> on line <b>81</b><br />?page=galerie&celkem=25&stranka= anka&zobraz=1&id=obrazky_1
Tady je problém, že není definovaná proměnná "str" na řádce 81.

Prohlížeč si tu adresu "překřoupe" a pak z toho ani nic nepoznáš, co ti to píše za chyby.

Děkuji, ale víc po tobě nemohu z morálního hlediska chtít, nicméně, pokud máš zájem, můžem se na to společně mrknout a komunikovat meilem.
Nebo jinak.. Poskytnul bych ti vytvořené stránky.
Když budu mít čas a budu vědět co po mě chceš :-p, tak ti pomůžu. Ale musím vědět o tom problému více a ne jako blondyna na tech. podpore. Možná jsem byl trochu nechápavý, když jsem se musel na ten tvůj problém zeptat 3krát. Tak si zatím "vyechuj" a oprav ty odkazy co ti to generuje a pak mi sem napiš, jak na tom jsi :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny