Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Vstup videa do PC přes antenní vstup USB DVB-T

Zdravím,
mám tu video ze stavby našeho domu na VHS z roku 1999 a jelikož jde jen o jednu kazetu, chtěl bych ji digitalizovat (PC, DVD, je mi to fuk) bez investic, vím, že jsou převodníky, ale investovat 1000 do jedné kazety, když už to nikdy znovu nepoužiju se mi nechce a nejsem dostatečná svině na to, abych si ten přístroj koupil přes internet, převedl si kazetu a vrátil ho v původním balení. První, co mě napadlo, je DVD rekordér. Na vstup jsem napojil VHS, nahrával jsem vstup na HDD v rekordéru (přímo na DVD neumí) a potom jsem chtěl nahrané video vypálit. DVD rekordér prohlásil, že "Video nemá rozlišení vhodné pro zápis na DVD" a nepřemluvil jsem ho.
Teď aktuálně mě napadlo, že jsme kdysi měli DVD přehrávač připojený do staré televize bez Scartu přes antenní vstup. Předpokládám, že je to kravina, připojit VHS přehrávač na DVB-T USB kartu právě proto, že je pouze digitální, ale raději se ptám.

Jako úplně poslední možnost beru nahrávat zvukový výstup televize do notebooku přes vstup mikrofonu, nahrát video kamerou na stativu před televizí a potom to spojit ve video editoru.

V oboru televizí jsem úplná lama, tak prosím o pevné nervy.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny