Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem norton ghost

Potrebuji vytvorit boot CD pro Norton Ghost 9.0, samotny obraz mam na hdd, ale potrebuju nabootovat N. Ghost, at muzu tu obnovu spustit. Nikde v N.G.9.0 jsem moznost vytvorit takove CD nenasel. Please help me!

Předmět Autor Datum
CD Norton Ghost 9.0 není bootovací?
karel 12.08.2006 01:49
karel
Ja nemam cd, Norton Ghost mam pouze na HDD. To je prave ten problem.
roman 12.08.2006 12:01
roman
to neni problem stahni si trial ghosta od symantecu a vypal si to, funguje to 30dni, to ti staci, ne…
Radek 12.08.2006 12:13
Radek
Jsem asi natvrdly, ale proc mam stahovat trial verzi, kdyz mam plnou ver. 9.0, akorat ze ji nemam na…
roman 12.08.2006 12:48
roman
nevim kdo je natvrdly , ale to je jedno o to prece nejde. jde o to, ze potrebujes cd. nechapu proc h…
Radek 12.08.2006 13:18
Radek
Jo tomu vsemu rozumim, popisu presne moji situaci, mam tady notas na ktery sem behem poslednich par…
roman 12.08.2006 13:30
roman
to je nesmysl, kdyz si stahnes na cd nortona trial, tak uz samo osobe je to cd bootovaci a ja mam za…
Radek 12.08.2006 14:36
Radek
Oka Nevedel sem, ze kdyz stahnu nortona trial na cd, ze to cd bude bootovaci, to je presne to o co m…
roman 12.08.2006 14:48
roman
s tim trialem by to melo jit, nemam to vyzkousene. musis to zkusit.nevim co mas na disku, jestli mas…
Radek 12.08.2006 17:20
Radek
Nie som si tym celkom isty myslim ale ze Ghost dokaze napali i 2,5GB na CD tak ze to rozdeli na viac…
Andrej 13.08.2006 01:12
Andrej
to asi dokaze, ale to neresi jeho problem, ze bez CDNortonu neudela nic poslední
Radek 13.08.2006 07:43
Radek
v Ghostu je moznost vytvorit zachranne cd a k obnove disku nepotrebujes zadny boot cd, krom cd ghost…
Radek 12.08.2006 10:44
Radek
Zlatej Norton Ghost v. 8, to šlo ještě z diskety nebo z flashky.
Aleš123 12.08.2006 11:11
Aleš123

nevim kdo je natvrdly , ale to je jedno o to prece nejde. jde o to, ze potrebujes cd. nechapu proc ho nemas, kdyz mas plnou verzi, ale to je druha vec. rozumis, ze nepotrebujes zadny boot cd? to co potrebujes je instalacni CD a tobe staci cd s programem NORTON GHOST a ty ho nemas, (to cd strcis do mechaniky a v BIOSU nastavis FIRST BOOT FROM CD) tak nemas z ceho nabootovat, taky nemam vytvoreny zachranny cd, ktery umi norton udelat, zatim jsem ho nepotreboval a ghosta delam pomerne casto, horsi bude, az neco kiksne:-) nevim, jestli v trialu muzes vytvorit boot cd, nikdy jsem to nezkousel, ale trial by mel byt plne funkcni a kdyz to cd stahnes a nastavis ten boot z cd, tak ti to pujde.

Jo tomu vsemu rozumim, popisu presne moji situaci, mam tady notas na ktery sem behem poslednich par mesicu uz asi ctyrikrat instaloval xpecka a protoze mne nebavi porad tam doinstalovavat drivery a vsechno ostatni, tak sem vytvoril obraz disku, jenze ten notas nema dvd vypalovacku a obraz ma neco kolem 2,5 giga, tak jsem ho ulozil na disk, ale az mi priste zase kixne, tak se na ten obraz proste nedostanu. Tak se snazim dopidit jak ten norton potom spustim abych ten system mohl obnovit, vim jak nastavit bios atd., ale porad jsme se nedostali k tomu jak se to cd da vytvorit, popr. ziskat. Kdyz norton v9.0 jenom vypalim tak mi to bude taky k nicemu, protoze to cd nebude bootovaci. Zrejmne budu muset (ziskat) sice Norton Ghost 9.0 ale image CD a pak to teprve klapne, ale tomu sem se chtel nejak vyhnout, proto ty moje dotazy. Dik R* ( U starsich verzi byla moznost vytvorit boot disketu popr. usb, ale co ted?)

to je nesmysl, kdyz si stahnes na cd nortona trial, tak uz samo osobe je to cd bootovaci a ja mam zalohy taky na HDD a nemam je nikde na cd a normalne obnovuju zalohu z HDD pomoci obycejneho instalacniho cd norton ghosta, ktery musis dat do mechaniky a nastavit ten bios atd., uz tomu rozumis? nepotrebujes vytvaret zadny boot cd. jina vec je, pokud se nedostanes na HDD, to potrebujes zachranny cd, ale ty nepises, ze by ses nikam nemohl dostat.

Oka
Nevedel sem, ze kdyz stahnu nortona trial na cd, ze to cd bude bootovaci, to je presne to o co mi jde. Takze myslis, ze kdyz vezmu ten instalacni balik nortona 9.0 co mam na disku a vypalim ho na CD, ze by z neho mnelo jit taky normalne nabootovat? Mam to normalne vypalit v Neru jako data disk?

s tim trialem by to melo jit, nemam to vyzkousene. musis to zkusit.nevim co mas na disku, jestli mas na disku nainstalovanyho norton ghosta, tak z nej tezko udelas cd, ktery je stejny jako instalacni cd, teda aspon co ja si myslim. jinak samozrejme ghosta musis mit nainstalovanyho. cd ma neco kolem 470mb

v Ghostu je moznost vytvorit zachranne cd a k obnove disku nepotrebujes zadny boot cd, krom cd ghosta. vyberes si v nem zalohu, kterou chces udelat a pak restartujes pc s vlozenym diskem v master mechanice a musis si v biosu nastavit boot z cd a je to. delam to tak a zhruba za 5 minut mas vse hotovy. samozrejme si pak ten boot z cd zase vypni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru